Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H41o97n74z41a 27M37a49r54e48k

11. 7. 2013 11:29

"Ten mediální tyátr s panem Pomejem už nás unavoval všechny".

Mě třeba ne, je mi to totiž uplně jedno! Bulvár nesleduju, mám na starost důležitější věci než řešit Ivetu Bartošovou. Ale věřím, že pro někoho je to velmi výživné téma. ;-)

3 0
možnosti
Foto

B31l33a31n53k27a 25F17a32y

25. 7. 2013 18:56

ale diskutovat pod mými blogy máte potřebu pořád..Rv

0 1
možnosti

Obávám se, že takovým lidem, jako je I.B. by mohla pomoci jediná věc, která však po právní stránce není přípustná: Doživotní nedobrovolná separace  v uzavřených prostorách, v uzavřené komunitě bez možnosti přístupu k alkoholu. Jsou zde však dva problémy: za prvé problém právní: 1) Jak jí to nařídit, když ji není možné odsoudit na doživotí, protože ona nic nespáchala? 2) Kdo by to platil? Netýkalo by se to totiž jen jí, která by peníze určitě nějak sehnala, nýbrž podobných případů, prostě celé té komunity, tedy i desítek a stovek široké veřejnosti zcela neznámých lidí, na které by se žádní fanoušci neskládali a bulvár by jim na to též nepřispíval, jelikož z jeho pohledu nejsou lukrativními objekty. Kdyby nebyla tak šílená nezaměstnanost, dalo by se to zařídit třeba tak, že by součástí takového objektu byly i nějaké dílny. Byla by sice národohospodářská škoda, že třeba strojní inženýrka by vykonávala nenáročnou manuální práci, ale konec konců ta škoda nevznikla separací takové ženy v té komunitě, nýbrž už předtím, když propadla alkoholu.

1 1
možnosti
Foto

B63l69a41n83k34a 96F15a73y

8. 7. 2013 18:54

alkoholik musí svou závislost léčit a když se uzdraví, tak zvládne abstinovat sám a není třeba ho nikam zavírat, ale naopak, uzdravený člověk se pak musí zařadit zpátky do společnosti.. i alkoholik i vyléčený alkoholik má právo na život jako kdokoli z nás..!

0 0
možnosti

IB se asi potřebuje léčit, ale proč to mají média přímo na lopatě?. Když ji unáší Macura! Když IB volá přímo Rychtáři? Kdyby některá media neměla IB, tak by snad zkrachovala, nebo IB? :-/

0 0
možnosti

nepodřebuji pomáhat...a byl jsem jednu dobu také "psychicky na dně" a je z toho dlouhodobá léčba a zdraví pryč do konce života...to jen na okraj...paní IB...se napomáhalo dost...sočasní i bívalí milenci...ba i bývalí manželé...to ...že by ji Stajdl chtěl pomáhat za úplatu nevěřím...jiní měli úmysli možná jiné...ale hlavní je to ...že ona nechce...ona si v zom chrochtá a snad ji to dělá i dobře...snad se dá nařídit i soudní léčba...ale proč...pokud nemá význam...IB...svého času jedna y nejkrásnějších zpěvaček...nejen minulého režimu....minulým režimem rozmazlovaná...padla najednou do reality..???..a má z toho trauma ...která lečí po svém...a intesivně..???...ale to je jenom její věc...bezdomovce...který se dostal do své...bezvýchodné situace...díky třeba....nepřiměřené exekuci...nikdo nelituje...proč...může si za to sám...a to IB je na tom lépe...mám kde bydlet...x lidí za ní platí dluhy...pokud se jí chce pracovat...může zpívat...má rodinu...přátelé/zatím/...je to jenom na ni...ale musí chtít...i kdyby měla být každý rok na léčení...musí chtít...pokud nehce...nelituji...vybrala si sama...hezké ranko...ZD:-)

0 0
možnosti

bývalí...omluva píši bez skel...no musím se polepšit...;-D

0 0
možnosti

Zachraňme jí než podlehne viróze, možná bychom v ní ztratili příští prezidentku ;-D

2 4
možnosti

Koukám že se tu v diskusi objevili sami slušní a spořádaní občané, kteří vzorně platí daně a pečlivě vychovávají své děti, tudíž mají naprosté právo pohrdat a opovržlivě se vyjádřovat o člověku, který spadl na dno.

5 4
možnosti

P26e43t53r 92U81h94e45r

8. 7. 2013 0:07

Tak jí pomožte a nezaplevelujte blog takovými hloupostmi!!! ;-D

6 3
možnosti
Foto

Pevně věřím, že tento blog je míněn ironicky 8-o

5 4
možnosti

Dala jsem vám plus, i když po blozích o Lucii Vondráčkové vím, že ironií není ;-)

0 0
možnosti

kdysi se říkávalo: kde není Rady, není ani Vzájemné Hospodářské Pomoci

ale reálně: zavřít k Nešporovi, nasadit Antabus a převychovat na abstinujícího alkoholika (je-li to vůbec ještě možný)

4 0
možnosti

Krásně jste to napsala. Moc krásně! R^

Chybí mi tam vlastně jen jediná informace: Kdo je to, prosím vás, ta Iveta Bartošová?

8 4
možnosti
Foto

A tímto příspěvkem jste chtěl dokázat co? Že jste veselá kopa, která nezkazí žádnou legraci a právě jste napsal vtip roku, nebo že jste inteligent, který zná jen to opravdu hodnotné a o ničem jiném nikdy ani neslyšel?

1 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 33,72
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..