Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

3. 5. 2010 17:36
A oni ne a ne, omluvit?

Tak zrusit!

A smytec.

:-))

0 0
možnosti

jarinka

3. 5. 2010 6:18
Příživníci všech druhů, spojte se proti komunistům.

Omlouváme se, že jsme jako komunisté přišli o tolik životů a vedli od roku 1942 fašistický odboj, protože nám říkali: Jste přece komunisté, tak běžte!

Omlouváme se, že jsme jako komunisté chtěli lepší život pro všechny, že se nám stejně jako většině, kteří nás taky volili, nelíbily ty propasti mezi lidmi. Jedni se dřeli na přepych druhým, jako za první republiky. Chtěli jsme, aby pracovali všichni, nejen jedni na druhé. Omlouváme se, že příživnictví jsme trestali.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

3. 5. 2010 17:17
Re: Příživníci všech druhů, spojte se proti komunistům.

nesmysl hodny vaseho presvedceni Rv

0 0
možnosti
AN

kulinek

2. 5. 2010 19:16
omluva

Autorka by se měla omluvit všem slušným, chytrým a nadaným mladým lidem, kterým zabírá místo na vysoké škole

0 0
možnosti
E

echo.3

2. 5. 2010 17:02
Doufate?

Jak naivni!

Uz to zkusili, jenze nepresvedcive.

Jedine zrusit!

:-)

0 0
možnosti
JN

pepinolupino

2. 5. 2010 12:49
To je úsměvné...

Tedy, to je sranda, jak dlouho tady vydržely ty hádky o "omluvu komunistů"! My se ale dovedem hádat o nesmyslech! A kolik příspěvků tady zasvěceně kritizuje ty "komunisty", připomíná mi to ty hádky o Yetiho-nikdo ho nikdy neviděl, ale všichni o něm slyšeli!! Co takhle konstruktivní debatu a reálné návrhy, dámy a pánové? Například: jak by měla vypadat ta omluva komunistů teď, po 20ti letech? Komu by se vlastně měli omluvit, když prakticky celý národ s nimi byl kdysi nějakým způsobem spojený? A kdo osobně by se měl omlouvat? Členů KSČ bylo před převratem něco přes milion. U nás v obci zůstali dnes 4(!) staří členové KSČM, velmi slušní lidé, kteří pracovali celý život a nikomu neublížili, zbytek přišel po 89. A bývalý předseda ZO KSČ 20let pomáhá synovi ve firmě a je z něj kovaný kapitalista! Za kým z nich si mám dnes jít pro omluvu??? Mimochodem, znám pár komunistobijců, kteří velmi litují, že tu už 20let komunisti nejsou! Ztrácí totiž témata k protestům a nadávání...

0 0
možnosti
W

wiki5.5

3. 5. 2010 0:41
Re: To je úsměvné...

jednoduche: obcane teto zeme, omlouvame se za vsechna zla a protoze na zlocinnosti je postaven cely nas program a neni mozne jej udrzet jinak nez znasilnovanim ostatnich rozhodli jsme se venovat majetek strany tem nejvice poskozenym a rozhodli jsme se rozpustit tuto zlocineckou organizaci navzdy.

Neni to snadne?

0 0
možnosti
K

KMJ

2. 5. 2010 10:43
Hmmm.

Jak tak čtu , podivné příspěvky se zde objevují . A ještě podivnější přispivatelé .  Buďto komunisté , nebo hlupáci , případně existence trpící poruchou paměti . Jedno je ale jisté . Období komunistické vlády u nás bylo to naprosto nejhorší co tento stát potkalo ( protektorát nevyjímaje ) a způsobilo takové škody , že se je pravděpodobně již nikdy nepovede napravit .

0 0
možnosti
L

LucieBerg

2. 5. 2010 11:08
Re: Hmmm.

Upřesnila bych škody morální, škody na charakterech lidí, s tím se vážně nic dělat nedá ;-(

0 0
možnosti
Č

činčo

2. 5. 2010 9:37
Takovou Miladu Horákovou se svým pevným charakterem

bychom v politice potřebovali jako sůl!!

0 0
možnosti
RR

rezjir

2. 5. 2010 10:14
Re: Takovou Miladu Horákovou se svým pevným charakterem

Zvláště Schwarzenbergorovi na ten pevný charakter rádi vzpomínají. A také Jiří Hejda, že ano.

0 0
možnosti
PK

repanak

2. 5. 2010 9:34
Evropa a v ní jeden menší kraj - Česko

má úplně jiné priority a problémy, než omluva komunistům. Jen pár poznámek:

- ta mladičká kandidátka do PS - navíc nečlenka KSČM byla určitě nastrčená, aby těsně před volbami odhalila "praktiky". Ale i komunisté jsou hloupí, že tam někoho takového byť jako křoví na 7.místě najmenovali

-komunisté nemají na rozdíl od 1.republiky levicovou inteligenci

-samozřejmě je jiná politická situace a trendy. Atd, atd. ...

-a taky nemají žádné vůdce na úrovni 1.ligy

0 0
možnosti
JF

voška

2. 5. 2010 9:25
Kdy už se konečně přestane omílat co bylo

za komunistů? Kdy si na tomto tématu přestanou děla kariéru podobní hlupáci? Od komunistů jsme 21 let a nejsme na tom o mnoho lépe. Současní komunisté nikomu neškodí, nevládnou a stále jsou někým napadáni. Můžeme se na ně konečně vykašlat? Kdy se nám omluví ČSSD a ODS za to, do jakého srabu nás svojí nevzdělaností a svým tunelováním státu přivedli? To se mi jeví daleko aktuálnější. Stále baštíme názory zaostalých jedinců, kteří se jinak nemohou prosadit a tak lezou do politiky (Mejstříci, Žáčkové, Štětinové, Bendové) a jen vzpomínají, aby se nemuseli živit skutečnou prací. Toto chování má jediný úkol : odpoutat  pozornost od těch současných politických amatérů, kteří nevládnou a jen se starají o svoje potřeby. Omlouvat se za neškodý názor je úplná blbost. Každý má nějaký a nejhorší jsou ty, které zde realizují posledních 21 let trvale vládnou spolitické spolky. Od těch je ale omluva málo.  

0 0
možnosti
M

mapx

2. 5. 2010 10:55
Re: Kdy už se konečně přestane omílat co bylo

Přesto díky za dnešní mizerné politické amatéry, kteří nahradili politické komunistické profesionální zrůdy. Jejich omluva nemá smysl, neboť v souladu s jejich ideologií by byla stejně farizejská. Proto připomínání jejich zločinů musí být neustále aktuální.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

2. 5. 2010 9:24
Proč není vůle je zrušit

Otázka je složitější. Komunisté z které strany se mají omluvit? Ve všech parlameních stranách byli a jsou nalezlí bývalí komunisté, proto není vůle je zrušit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 35,34
  • Průměrná čtenost 2711x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..