Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Lisinha

21. 10. 2008 12:20
Tak nevim.

Spousta lidí si stěžuje, často i vcelku právem, že se o ně doktor stará špatně. Nuže, měla jsem protivnou obvoďačku která na všecko kašlala. Po pár neshodách jsem si našla jinou. Totéž s několika dalšíma, protože nevidím důvod nechat se ošetřovat někým, kdo na to evidentně kašle.

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

21. 10. 2008 8:15
1.část se ztratila

přijde na tisíce a většinou nic neřekne.Prkatik má na rodné číslo asi 200 Kč na půl roku na vyžadou péči/odběry,RTG,USG...je to individuální/........

Take home message:1/ nevěřte moc serologii 2/ medicína je těžká

3/vždy je dobré mít známého doktora

,kamaráda;-DR^

0 0
možnosti
K

kevinbb

21. 10. 2008 4:55
podle me to je neprofesialni pristup

pokud lekar jede se svym autem do servisu, tak taky nerika mechanikovi co by mel delat, ale jen mu vysvetli jake ma s autem potize, ze? Proc, protoze tomu nerozumi, neni to jeho profese(vetsinou) a tak ocekava, ze mechanik urci co se musi otestovat aby mohl urcit diagnozu a potom postup opravy.

A tak by mel postupovat lekar v ordinaci, pacient vysvetli potize a lekar urci jake testy by se meli provest a pak urci diagnozu a postup leceni?

Nebo nekdo ma jiny nazor?

Samozrejme, ze jsem to vse zjednodusil, protoze kazdy mame nejakou praci a tim znalosti odborniku a to plati pro lekare jakbysmet! Na co by pak lekari byli, ze?

:-/

0 0
možnosti
JZ

Charlie63

21. 10. 2008 1:27
Zažil jsem podobné obtíže

Zažil jsem podobné obtíže, našli mi kombinaci několika virů, takže jsem měl několik důkladných odběrů a laboratorních testů a neplatil jsem ani kačku (jsou to asi 2 roky). Takže mi z toho taky vyplývá chyba vaší lékařky.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

21. 10. 2008 0:33
Otázka

Může za to pojišťovna nebo jeden konkrétní lékař? Z celého textu jasně vyznívá vina lékaře a máte právo se proti jeho postupu ohradit.

0 0
možnosti