Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já bych to tak černě neviděla. Lidé jsou stále stejní, jen prostředky a technologie se mění. Máme tu už dlouho mír a celkem prosperitu a jak píše dole pan Kesl - krást, pít a zahýbat se bude pořád pryč. Občas někoho zavřou, a svět se točí dál.

Co bychom ale neměli přestat používat je ZDRAVÝ SELSKÝ ROZUM!

A ten teď při této kauze úpí ostošest.

No nic, jdu zalít kytičky, to je užitečná činnost.

3 0
možnosti
MK

M49i22l91a33n 57K90e19s86l

15. 6. 2013 13:02

Zbytečné obavy.Po celou dobu naší existence se u nás kradlo,chlastalo a zahybalo.Na příklad již král Karel s Buškem z Velhartic vypili mnohou číši spolu a co se stalo.Karel byl jedním z nejúspěšnějších z našich vladařů.Co se však změnilo je způsob řešení daných deliktů.Zloděje chytili sousedé a domluvili mu.Ten litoval.že není v rukách zákona.Tento výchovný prostředek perfektně fungoval v celé společnosti.Alkoholu holdující manžele celkem úspěšně zvládali pádnou rukou neemancipované manželky.Nevěra se také řešila hezky česky - vyhazovem nebo nějakou tou fackou.V současné době se vedou o všem celonárodní diskuse a nikam to nevede.Zlepšení žádné.

0 0
možnosti
Foto

;-D pobavilo, jen s tou emancipací se mi dnes žije líp ;-)

0 0
možnosti
SV

Bohužel nám voliči levice(bezmozci) hned po volbách naservírujou "kříšťálově" čistou ČSSD a vše bude zase v háji.

1 2
možnosti
SB

Veškeré nečistoty této země jsou jen slabým odvarem toho, kam se řítí evropská civilizace jako celek. Raději ještě stokrát více kmotrů než rostoucí multikulturalismus.

2 0
možnosti
Foto

"Možná je to i naše chyba, že politikům dovolíme..." NEDOVOLTE NÁM! JDĚTE OSOBNÍM PŘÍKLADEM! JAKO ZDATNÁ PÍSNIČÁŘKA: NAPIŠTE O TOM PROTEST-SONG!

No a nebo můžete coby mediální magistra sepsat scénář na novou reality show: "SLEDOVÁNÍ MANŹELEK" ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 33,72
  • Průměrná čtenost 2711x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..