Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

eizoeizo

2. 11. 2009 12:37
Sportuji asi jako Vy a taky by mi pár kilo dolů

neškodilo. Tak jsem na pana Havlíčka zvědavá!:-) Třeba se tam sejdeme, když u Vás bude úspěšný.

0 0
možnosti
T

Toph

1. 11. 2009 21:30
neřešit váhu

Dobrý den, dám vám jednu radu. Prostě na svou váhu nemyslete, vůbec. Najděte si další sporty a koníčky, zaplňte si den tak, abyste jedla, když prostě máte hlad, a pak si šla dělat další věci.  Jednou jsem se rozhodla, že si budu hlídat, abych jedla každé tři hodiny, jak se má, no a jediný výsledek byl, že jsem ztloustla. Tak jsem se na to vykašlala a váha se zase vrátila tam, kam měla. Podle mě je tohle zásadní chyba všech diet: moc to řešíte (počítáte kalorie a tak). Prostě žít aktivně.;-)

0 0
možnosti
VH

Můj názor:

1. 11. 2009 20:45
Plaváním nic nezhodíte

Chodím pravidelně plavat celý rok. Taky uplavu vždy kilometr. V bazénu jsem však nic nezhodil. Veřejné plovárny mají vodu ohřátou jenom na určitou teplotu, která nám moc nevyhovuje. Teplejší být nesmí, protože by se v ní rychleji množily bakterie. Tělo. které musí pravidelně v této vodě dlouho plavat, se brání podchlazení zadržováním přebytečného tuku  Ale zato to vyváží skvělá pohybová kondice, šetrnost ke kloubům a výborné rozdýchání plic. O srdci snad nemusím ani psát. Přidejte raději o víkendech ty kilometry na kole (asi 100 - jako já) a v zimě běžky. A bude vám skvěle. Tělo si na to zvykne.

Drastický příklad:  V koncentračních táborech nikdo z vězňů nebyl tlustý. Nikdo se nemohl vymlouvat, že to má "rodový a u nich doma byli vždycky všichni při těle a já také nikdy nezhodím...." 

Až někdo vymyslí opravdový recept na hubnutí bez námahy, tak za to určitě dostane Nobelovu cenu za zásluhy o lidstvo. Zatím ale stále platí NEŽRAT A HÝBAT SE ! Nic jiného

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

2. 11. 2009 12:35
Re: Plaváním nic nezhodíte

Taky tak plavu, dříve závodně. Na té teorii něco bude, plavci nejsou vychrtlí. Blanka tím nezhubne, zato se určitě cítí bezvadně, stejně jako já.:-)

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

1. 11. 2009 20:40
A vy jste obézní?

Nebo si to jen myslíte?

0 0
možnosti
BF

blanka fay

1. 11. 2009 20:59
Re: A vy jste obézní?

Obézní nejsem, ale shodit potřebuji..:-)

0 0
možnosti

M. Šimánková

1. 11. 2009 18:54
Já obézní teda odsuzuji!

Nemáme přece jen pana Havlíčka, já chodím na obezitologii na interně v Plzni, je tam skvělý personál a už mám na kontě shozených 20 kg - z toho 15 kg tuku (za 5 měsíců), takže je to o tom, chtít se sebou něco dělat. A někdo říká, že je tlustý možná z nemoci, ale moje MUDr. mi vysvětlila, že je to naopak - lidé jsou nemocní z tloušťky.

0 0
možnosti
J

jjezekj

1. 11. 2009 18:29
Plavání

Někde, už si nevzpomenu jsem četl, že i když je plavání velice vhodný a pro tělo šetrný sport, na hubnutí nefunguje. Tělo se brání proti chladu a nechce se vzdát tukové izolace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 33,72
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..