Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

13. 5. 2011 1:12
dnes mi to zuzko nesedlo

:-( každý jiný marod by na takové sportovce hrdý byl. Nevím proč máme furt potřebu si kálet do vlastního hnízda. Stát je prolezlý korupcí a spousta kvalitních lidi jen není na očích. Myslím že cokoli pozitivního je fajn i kdyby to byl hokej. Ta negativní atmosféra politického hnusu už je až zdraví ohrožující. Dnes tedy bez karmy. Snad příště

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

13. 5. 2011 1:15
Re: dnes mi to zuzko nesedlo

marod = národ. Marod je automatické dokončování slov v mém mobilu na kterém to smolím :-)

0 0
možnosti
F

fleec

12. 5. 2011 15:56
Řekl bych toto...

...víte, návštěva divadla, kina, opery, pokud na to jsem...dá mi to příjemný zážitek, zvýší se hladina příjemných látek, co vám osvěží duševní zdraví...zrovna tak sport, když mě zajímá, mám radost z vítězství, jsem nadšen i po letech při opakovaných obrázků z Nagana, těší mě chorály v hledišti při kterých běhá mráz po zádech...ponechme na chvilku stranou nefér hru, či falešnou hru a ano, chleba levnější nebude a i ta národní hrdost je prchavá....ale ten zážitek vás prostě obohatí o vzpomínky, chápete?.......vždyť i vy jste podala nádherný sportovní výkon, když jste doběhla na poslední chvíli a zhurta se vyprázdnila..taky bych vám fandil:-)

0 0
možnosti
FB

Durzo Blint

12. 5. 2011 10:28
Tak přesně tyhle proslovy a úvahy nesnáším,

mě je úplně jedno v jakém oboru češi dosahují úspěchů, držím palce každému schopnému krajanovi. Ke sportu patří emoce, k vědě pokora a třeba k obchodu chladná hlava, pevné nervy a ochota riskovat. Zameťte si před svým vlastním prahem, protože i Vy reprezentujete svou zemi.....třeba jen když vyjedete s rodinou v létě k moři.........já si klidně u hokeje zařvu, jezdím pravidelně za hranice prodávat české výrobky a práci našich lidí. Nezvoní tam medaile, respekt a uznání sklidím maximálně od šéfů a kolegů a přesto to dělám rád a baví mě to;-)

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

12. 5. 2011 10:43
Re: Tak přesně tyhle proslovy a úvahy nesnáším,

Když ony jsou ty úspěchy v hokeji a ve sportu vůbec tak nějak na ho... na ho... no prostě na Hodoníně. :-P Jo, hoši jsou dobře vytrénovaní, pěkně zahráli, ale chleba kvůli nim levnější nebude, tak co je nám po nich? Vymyslí některý z nich auto na vodu, odolnější slitinu nebo lepší materiál na kontaktní čočky? Postaví některý z nich dům, který přetrvá tisíc let? Napíše některý z nich aspoň knihu, aniž by si na to musel někoho najmout? Ne. Jsou to jen komedianti, navíc komedianti s extrémně krátkým "poločasem rozpadu" (lidé ještě dnes koukají na filmy ze čtyřicátých let, ale rok starý hokejový zápas už dávno nikoho nezajímá). Neni z nich absolutně žádná trvalá (ani částečně trvalá) hodnota. Za rok už si bude málokdo pamatovat výsledky, za pět let si málokdo vzpomene na jména, a za patnáct let už si nikdo nebude pamatovat, že se vůbec něco hrálo. Z hlediska dějin je to promarněné úsilí.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

12. 5. 2011 10:21
;)

Kecy kecy ježek v kleci ;-D Já Tě viděl, jak si včera mávala podprsenkou v národních barvách před šatnou hokejmanšaftu a volala...Hoši, děkuju ;-D :-P

0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

12. 5. 2011 11:42
Re: ;)

...a jejda, doufala jsem, že to udržím v tajnosti :)

0 0
možnosti
JK

barbudos

12. 5. 2011 9:46
Kdo neřve, není Čech.

Každý režim hledá při maskování problémů pro lidi náplast. Hokej se teď hodím k maskování marastu kolem nás. Jinak klobouk dolu co naši reprezentanti předvádějí.[>-]

0 0
možnosti
JH

nibor

12. 5. 2011 9:29
klasika

sportovní úspěchy jsou užitečné snad pro každého, anžto se zaručeně po každém z nich najde sofistikovaný národní soudce, který pro vyleštění svého ega pronese podobné plytké moralitky jako autorka článku. Očividně jim to zvedá osobní sebevědomí, potvrdí si, jak jsou vysoko nad ostatními (ač skutečně úspěšný a spokojený člověk to nemá zapotřebí)...:-)

 

Sportovní a jiné úspěchy přece nejsou v žádném rozporu, já pocítím radost jak při Jágrově hattricku tak při zprávě že českým vědcům se podařil důležitý objev. Jen v tom prvním případě se ta radost dává najevo poněkud hlučnějším způsobem, sport jsou prostě emoce. Což mnoho zakyslých karatelů nepochopí.

0 0
možnosti
W

Winebibber_10

12. 5. 2011 9:58
Re: klasika

asi tak... R^

0 0
možnosti

oldiess

12. 5. 2011 9:21
Tak taková poznámka nesmí chybět nikdy

když se něco vyhraje na hřišti. Jistě budou co nejdřív následovat ponožky v sandálech;-D

0 0
možnosti
R

Roman36a

12. 5. 2011 9:22
Re: Tak taková poznámka nesmí chybět nikdy

;-DR^ Přesně tak Honzo.

0 0
možnosti
DN:

dobrá nálada :D

12. 5. 2011 8:52
Češi !!!

[>-][>-][>-]

0 0
možnosti
JD

pedr64

12. 5. 2011 8:51
lepší být hrdej na sportovce

než na humanitární bombardéry

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

12. 5. 2011 8:50
jo,

vždycky jsem si myslel, že ženy jsou tak trošku pitomé - ale teď vidím, že jen vidí svět jinak, mají jiné priority - a že když s nimi sdílím pocit, musím uznat, že mají pravdu ;-)

0 0
možnosti
R

Roman36a

12. 5. 2011 8:58
Re: jo,

A jaké jsou ty pocity? Naše zdravotnictví ani školství na tom není tak hrozně jak se někteří lidé snaží tvrdit. Vůbec život v ČR není není s ohledem na okolní svět tak strašný. Naopak. Příroda je k nám poměrně milosrdná, což se třeba o Japonsku, nebo USA nedá vůbec říct. Nejsou u nás chudinské čtvrti které známe z mnoha jiných zemí, s kriminalitou je to horší, ale ani tam zas tak nevybočujeme z řady. Fakt nevidím důvod proč si jednou za rok pořádně nezaskákat při krásném gólu našich reprezentantů.

0 0
možnosti