Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr MM

3. 7. 2010 11:15
Blondýna byla v Barceloně

a nevšimla si, že:

1. Většina obyvatel Barcelony jsou Katalánci a ne Španělé. Mají španělské státní občanství, ale většina z nich se považuje za Katalánce a katalánsky mezi sebou často mluví. Mimochodem, v průměru jsou inteligentnější, pracovitější a bohatší ne Španělé. Proto je Španělé často nemají rádi.

2. Španělky a Katalánky jsou často krásné ženy, s pěkný držením těla, chodí a chovají se s grácií. Jsou to ženy jiného typu než povrchní blondýnka, která se na fotce libově usmívá a vystavuje svá prsa. Nic proti tomu, to je vaše věc a některým se to líbí. Pokud jste bydlela v  levnějším hotelu a chodila na pláže pro chudé, tak jste španělské ani Katalánské krasavice asi nepotkala. Ani v ulících, kam chodí většinou turisté, se jich moc nevidí.Aby nedošlo k nedorozemění dodávám, že zdaleka ne všechny blondýnky jsou hloupé.

Aby nedošlo k nedorozemění dodávám, že zdaleka ne všechny blondýnky jsou hloupé.

0 0
možnosti

Petr MM

3. 7. 2010 11:18
Re: Blondýna byla v Barceloně

Fotka je dost povedená fotomontáž. Zajímalo by mne kolik let je stará vaše fotka na ní. Odhaduji 5 – 10 let, neli více.

Přeji vám pěkný den.

Omlouvám se, že jsem v předešlém příspěvku poslední větu přilepil dvakrát.

0 0
možnosti

zuzana.blanarova

3. 7. 2010 14:02
Re: Blondýna byla v Barceloně

Fotka je stará 5-10 dní. Fotomontáž dělal Muž, vyřídím mu vaši pochvalu :)

Zbytek nemám potřebu komentovat.

Díky za přání pěkného dne. Jsem si jistá, že jste to myslel upřímně. Mně je ten váš upřímně řečeno celkem ukradený, ale vzhledem k tomu, že z vás čiší trochu zapšklost, obávám se, že nebude tak vydařený, jako ten můj.

0 0
možnosti

Petr MM

5. 7. 2010 13:07
Re: Blondýna byla v Barceloně

Nevím, jak jste přišla na to, že jsem trochu zapšklý. Proto, že vás upozorňuji na věci, kterých jste si v Barceloně nevšimla a o nichž píšete chybně? Nebo proto, že vás považuji za povrchní a neobdivuji?

0 0
možnosti

zuzana.blanarova

5. 7. 2010 17:49
Re: Blondýna byla v Barceloně

Nemyslela jsem tím, že JSTE zapšklý, ale že na mě tak působíte. Stejně jako vy nemáte potřebu vysvětlovat, proč vám připadám hloupá, neměla jsem ani já potřebu vysvětlovat fakt, že z vás na mě čiší zapšklost.

Nemyslím si, že bych psala o něčem chybně. Účelem článku nebylo rozebírat, jestli je někdo Španěl, Katalánec, Čech nebo Moravák. A proto na mě působíte zapškle, protože místo abyste se tomu zasmál a zamyslel se nad tím, jestli si ještě někdy vezmete sandály a ponožky, máte potřebu se rýpat v detailech. Já ji nemám, máte totiž pravdu, že jsem povrchní.

0 0
možnosti