Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bajanda

29. 4. 2012 15:45
......

myslím že chtěl dokázat prohnilost soudů a to jakým metrem se měří a to je docela pochopitelné a schvaluji to R^ vaše morální zásady by měli směřovat k politikům a né k pánu s tykadélky tam čerpejte na článek o morálce Rv

0 0
možnosti
JK

Josef Kobylka

29. 4. 2012 14:53
Dík za článek. Karma.

R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

1 0
možnosti
K

KJV

29. 4. 2012 11:36
Trocha upřesnění.

Vážený autore, je třeba věc trochu upřesnit. Pan. Smetana nemaloval na jakoukoliv reklamu, maloval jen na politické, volební plakáty. 20 roků před tím se to vždy považovalo za předvolební folklór, kdy občané takto vyjadřovali své politické sympatie a názory. Dokonce i když byly vajíčky bombardovány předvolební mítingy sociálních demokratů, považovalo se to všeobecně za legitimní projevení naštvanosti veřejnosti vůči politice ČSSD. Nikdo tehdy proti takovým způsobům nezasahoval, ani policie, a nevarovaly ani státní zastupitelství, ani soudci, ani sdělovací prostředky. P.Smetana nedělal nic, co by se vymykalo z běžných postupů.

     Proto je samozřejmě velmi podezřelý náhlý postup policie a soudu. Pan Smetana jednal stejně jako kdysi politický disident Wonka, oba ignorovali zjevně stranický a politicky zaujatý postup soudu. P. Wonka je dnes uznáván jako politický vězeň minulého režimu. Stejně tak i p. Smetanu uznává dnes většina veřejnosti jako politického vězně současného režimu.

3 0
možnosti
LV

baloun

29. 4. 2012 11:50
Srovnávat Pavla Wonku se Smetanou je absolutní křupanství

Smetana velkoburansky odmítl 1) nabídku soudkyně na vyloučení z procesu pro možnou podjatost (viz rozhovor se Smetanou v idnes někdy začátkem března, nechce se mi to hledat, ale je to tam), Smetana se nikdy proti rozsudku neodvolal a nevyužil ani jeden z možných opravných prostředků, přestože na ně měl právo anikdo, opakuji nikdo mu ho neupíral ani v nejmenším.

Kterou z těchto možností reálně měl Pavel Wonka?????

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3040x
Ekonom, člen katedry ekonomie a mezinárodních vztahů, VŠFS. Oblíbené motto: Člověk by měl milovat pravdu natolik, aby ji byl kdykoliv ochoten vyměnit za pravdu vyšší.

Seznam rubrik