Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Rovněž nesouhlasím s výrokem paní Šabatové a hlavně s následnou reakcí ministra Chládka, ale když kritizujete tak citlivé téma, musíte být přesný; ne zahalenou tvář, ale šátek při vyučování na hlavě.

1 0
možnosti
Foto

Šabatová se svým rudým mozkem je úplně mimo realitu ;-D

2 0
možnosti
PV

P79a82v44e90l 50V84l45a59s

1. 9. 2014 21:35

Autor naprosto správně hodnotí islám. Já zastávám názor, že neexistuje liberální islám, čehož je důkazem, že narození v Anglii, vystudovaní s dosažením vědecké hodnosti se naráz promění v radikály a dokážou zavraždit svoji dceru pro čest.

   Rád bych věděl, jaké stanovisko by  paní Šabatová zaujala, kdyby učitel příslušník náboženské sekty Adamitů začal do školy chodit nahý, což by bylo stejným výrazem příslušnosti k víře a symbol víry jako burka.

2 0
možnosti
Foto

Tenkrát lidé měli větší svobodu i když se to mnohým může zdát podivné.  Byli ale omezeni nízkou životní úrovní vyplývající z malé produktivity práce všech vrstev obyvatelstva.

0 0
možnosti
Foto

72 tisíc dobře placených černých pasažérů.  A to nepočítáme všechny státní zaměstnance = černé pasažéry  státního systému služeb.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik