Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

V první věci s Vám, pane Blaho, nesouhlasím.

Obhajoba těch zpravodajských důstojníků i Nagyové, později Nečasové, spočívala hlavně v tvrzení, že sledování bylo cíleno na ochranu manželky předsedy vlády před aktivitami nějakých náboženských sektářů. Že šlo o kontrasledování - tedy ke zjištění, kdo ji ohrožuje.

A odposlechy jasně prokazují, že to nebyla a nemohla být pravda. A že se dostaly do televize? No to je jasné, když soudní proces musí být podle ústavy veřejný: čl. 38 odst. 2 Listiny základních práv a svobod.

0 0
možnosti
Foto

Typický staroodesácký ubožák. Z Česka už se pod vládou soudružky Naďové skoro stal darebácký stát, ve kterém vládnou loupežníci — ale typický staroodesácký ubožák vidí ohrožení státu jinde — v tom, že se ještě našli lidé, kteří tomu učinili přítrž.

S radostí kvituji zveřejnění toho, jakého moulu odesáci měli za „přecedu.“ Snad jim to nějaké procentíčko ve volbách strhne nadlouho.

Vyčíslí někdy někdo, kolik stála Čechy „vláda“ soudružky Madame Naďové v koluzi s králem korupčníků Kaldou?

2 0
možnosti
Foto

Je to zvláštní, jak ti sociální inženýři myslí. Rv

2 0
možnosti
IC

Výsledky za panem ministrem financí jdou jen v Agrofertu. Smutné, tak předešlé vlády pomlouval a co dokázal? Jen buzerování , to mu jde.

1 3
možnosti
PT

P20e93t60r 85T70o53m85e19k

19. 5. 2015 17:20

Jestli se má tady někdo stydět, tak "carevna".

4 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik