Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady trochu vysvetleni k nedostatku patriotismu a hrdosti na stat v nasich dnes jiz neexistujicich zemich.

______________________________________________________

Kardinální tragédií byl úplný rozpad rakousko-uherské monarchie, rozbité na základě Saintgermainské a Trianonské smlouvy. Toto přežívající vtělení Svaté říše římské umožňovalo po staletí společný život, přinášející výhody obchodu i bezpečnosti, celé řadě národů, z nichž ani jediný neměl ve své době sílu ani vitalitu čelit sám o sobě tlaku znovuoživeného Německa a Ruska.

Nenajdete jediný národ mezi obyvateli habsburského Domu, kterému by získání samostatnosti přineslo něco jiného než muka a strázně, jaké dávní básníci a kněží popisují v pekle.

Winston Churchill

0 0
možnosti
Foto

Typické arogantní uvažování funkcionáře ODS. Jestli takhle bude ODS pokračovat, tak to příště bude pod 5%.

1 0
možnosti

Vždycky jsem volila ODS, letos poprvé ne. Strana musí spadnout na úplné dno, tedy získat pod 5%, aby se zbavila prospěchářů, kmotrů a morálně špatných jedinců. Aby se opět v parlamentních lavicích neusadil věčný poslanec M. Benda, všehoministr P. Bendl atd. Ale aby tam přišla mladá krev, která bude nekorumpovatelná a začalo se pracovat v prvé řadě pro lidi. Protože to, co teď předvádí socdem, to je čistý boj o koryta (kde jsou ideály? :-) ) a nerada bych,aby totéž jednou potkalo i ODS.

1 0
možnosti

obroda ODS začne, až veřejně řekla, že těch skandálů bylo příliš. Příliš na normální zem v Evropě, na normálního člověka. Příliš kmotrů, příliš špatných zákonů, příliš špatných rozhodnutí.

Ostatní je podle toho moucha. Mnozí by vás rádi volili. Ale zatím jste nevolitelní. NEVOLITELNÍ !!!! A Pomlouváním ostatních si to jenom ZHORŠUJETE!

Změna musí začít u vás a vámi. brutální, tvrdá a rychlá, stejně jako bylo brutální vaše nemohoucné vládnutí a přihrávání kmotrům.

Pokud se to nestane, příště nepůjdete ani do 5%

1 0
možnosti

Dnešní svátek je přiomínka výročí vzniku Československa. To již neexistuje, Slovensko to neslaví, u nás na to, co zbylo, lidi moc hrdi nejsou.

3 0
možnosti

A ještě bych dodal, že za to může z velké části právě strana, kterou tady autor reprezentuje. Dřív než chvilku poezie mi volební kampaň ODS připomínala výstavu značně omšelých, starých, parlamentních loutek, kterým za odrbané provázky potahují právě vzpomínaní oligarchové a ti si sotva přejí nějakou změnu.

Závěrem dovětek; pan Okamura musí těmto "spasitelům" ležet hodně v žaludku, když si skoro nikdy neodpustí pořádně do něj rýpnout.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik