Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M86a34r21t52i94n 59R83a25m

23. 7. 2016 6:23

R^

A ještě poznámka. Ano, zvíře se může stát plnoprávným členem rodiny, možná i vůdcem smečky. Zvířeti tím neublížím. Ale nechtěl bych být synem dvou registrovaných!

0 0
možnosti
MS

Ono tak ani nejde o české obranné výdaje, ale o výdaje pobaltských států. Trumpovi se evidentně nechce jít do případného konfliktu s Ruskem kvůli nějakým pidistátům v Pobaltí a proto si bere za záminku plnění 2% výdajů z HDP na zbrojení. V podstatě je to ale stejný princip, jaký uplatnila VB a Francie v Mnichově v roce 1938. Proč si komplikovat život kvůli nějaké bezvýznamné zemičce uprostřed Evropy ? A jako se tento přístup později vymstil celé Evropě acelému světu, stejně se může vymstít i Trumpovi. Protože on bohužel není politik, ale arogantní b l b. :-/

1 0
možnosti
JR

J79a31n 81R22á57ž

22. 7. 2016 15:30

Turecko je opět čitelné. Přestalo si hrát na demokracii udržovanou stejně jen pomocí občasných vojenských diktatur. Turci mohou konečně mít vládu, která se bude chovat k zahraničí s potřebnou sebedůvěrou, nebude si muset nechat diktovat ze zahraničí nějaké Turkům cizí prvky, jako jsou pofidérní lidská práva, či náboženská svoboda a Islám může být v Turecku konečně tím, co principiálně od začátku je:. Státotvornou ideologií.

A evropským politikům může Erdogan konečně klidně ukázat vztyčený prostředníček a když nebudou hodní, pohrozí vyslat do Evropy další statisíce kolonistů, Aniž by bral ohled na nějakou šílenou bábu z Berlína nebo na trapné bruselské šašky, domluví se na úzké spolupráci s Ruskem, logisticky pomůže Izraelcům zbavit se hrozby Hizballáhu, čímž si zajistí jejich vděk a domluví si pakt neútočení s Islámským státem. USA potřebují Turecko víc, než potřebuje Turecko USA, takže s nimi žádný problém nebude .

Tak vo co go?

1 1
možnosti
JR

J11a67r20a 20R15a47n11k

22. 7. 2016 22:04

A vubec Vam nevadi, ze to ukricene, prolhane individuum s transplantovanym oranzovym porostem uznava Erdogana???

http://www.nytimes.com/2016/07/22/us/politics/donald-trump-foreign-policy-interview.html?_r=0

0 0
možnosti
JC

Ad 1: souhlas.

Ad 2: zapomněl jste na Polskou armádu.

Ad 3: jste dosti mimo, patrně pro nedostatek relevantních informací. Ale v zásadě s hlavní myšlenkou souhlas.

0 0
možnosti
MN

Francouzská armáda, že by byla silná a schopná obrany vlastní země? ;-) Možná zase 6 týdnů? Jak to bylo vidět v roce 1940.... Možná tak Bundewehr.....

0 0
možnosti
ZH

Bundeswehr je dost v rozkladu, teda technika je zastaralá a často nefunkční.

0 0
možnosti
TB

Kromě jiného vůbec netušíme, jaký dopad to bude mít na děti vychovávané v takovém vztahu

Zdroj: http://blahastanislav.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=538318

Tak náhodou už proběhlo několik studií (najdete na googlu) a ty snad nepotvrdily, že by dítě vychovávané homopárem změnilo sex.orientaci a stalo se taky lesbou/gayem ;-)

3 0
možnosti
Foto

Tento nezmysel samozrejme nemohli potvrdiť. Ale výchova v neúplných rodinách asi nebude to pravé, aj keď lepšie, ako decák :-)

0 0
možnosti
DB

podle akcí, které nastartoval Erdogan, lze si s úspěchem myslet, že to byla jen finta....

3 0
možnosti
ZH

Notak vzhledem k tomu, že snad všichni odborníci na Turecko se shodujou, že to byl puč nezinscenovanej, tak to asi bude pravda. Těžko zinscenujete puč, kterého se účastní vaši političtí odpůrci. Jiná věc je takový puč očekávat a připravit se na něj. Z toho co vím přimo od Turků, tak do podzimu měli proběhnout další čistky v armádě a to byla asi poslední kapka.

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik