Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Soud neřekl, že nedošlo k vyhandlování mandátu za korýtka. Pouze řekl, že u poslanců to není trestné, že se to může.

Soud také neřekl, že Nagyová neúkolovala generály z vojenské rozvědky na sledování manželky svého milence. Soud jen řekl, že to není trestné, že se to může.

0 0
možnosti
AK

ad1: Rozsudek není pravomocný.

ad2: Řecké veřejné finance nerozkradla jen skupinka oligarchů, i když daňová imunita jejich firem a jich samých přispěla ke zvýšení problémů na příjmové stránce rozpočtu. K tomu přispěly i masivní daňové úniky, odhadované až na 40% HDP. Na výdajové stránce to byly také ohromné vojenské výdaje, které - přepočteno na počet obyvatel - mělo Řecko nejvyšší na světě.

No ale i ČR republika má veřejný dluh. Co byste navrhoval, abychom si "nežili nad poměry"? Vrátit se v životní úrovni do roku 1980, nebo ještě dál?

ad3: Euro je nevydařený projekt, kdy sice bylo řečeno A, ale nenásledovaly už další potřebné kroky. Myslím si, že přistupovat k Euru za současného kursu CZK/EUR znamená přistupovat k němu z pozice žebráka. Ano, zavázali jsme se k tomu. A sliby se mají plnit. Ale rozhodně není třeba spěchat. Zejména když vidíme, jak se EU chová k zemi, která má velké problémy (které současná vláda ani strana Syriza nezavinila).

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik