Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82a32r66a 42R34a49n94k

17. 11. 2015 2:20

Priste, az budete psat o islamistickych utoci a ktery byl prvni, juknete na google, konaly se uz od roku 1981:

List of Islamist terrorist attacks - Wikipedia, the free ...

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

0 0
možnosti

Karma R^ páteční Paříž je především daní multikulturalismu a fatálním selháním evropských politických elit v posledních letech. Čím dříve to pochopíme, tím líp., resp. nejsem si úplně jistý, zda už na jakékoliv řešení, které by bylo lepší než zlé není pozdě.

0 0
možnosti

Nejenom ze se tito (doplnit) zapálení eurohodnotáři a multikulturalisté neomluvi, ale jeste jako Juncker  prilevaji olej do ohne.

0 0
možnosti
Foto

J67i97ř67í 81K84i98n98d91l

16. 11. 2015 14:30

Otřesen může být jenom ten, kdo neví, co Islám dokáže. Francie není ani první a ani polední, kdo takový útok zažil a zažije. Když Izrael postavil zeď, aby zamezil těmto útokům byl kritizován a vyloučován z mezinárodního společneství, jako barbarká země. Dnes počet pumový útoků na obyvatele klesl na nulu.  Jenže Islám vymyslel něco jiného a to bodání noži do nevinných lidí. Opět EU začala kritizov stát Izrael, že proti těmto útočníků postupuje nelidsky. Noviny celé EU zaplavily upravé a setříhané fotky, dokazující jak Židé nelidsky zachází s hodnými a milými muslimy. Pokud Evropa si nevzme příklad z Izarele, tak se nic nezmění.

3 0
možnosti

Autore ode mě karma. Jen se chci zeptat na několik věcí.

1. Kde vezmeme tolik policistů a vojáků, aby tu muslimskou v....ž dokázali uhlídat? Myslím, že je třeba preventivní úder v podobě zákona, jenž zakazuje islám jako ideologii podporující nesnášenlivost (podobně jako nacismus). Jeho projevy pak postihovat velmi přísně buď vyhoštěním, zbavením občanství, případně vězením.

2. Jak chcete ochránit naše hranice před vetřelci, kteří se nakonec přece jenom rozhodnou, že v ČR zase není tak špatně?  Kde na tento úkol vezmete dostatek lidí ve zbrani? 

3. Jak vůbec dnes chcete bojovat proti islámské nesnášenlivosti, když celou evropskou společnost svazují pravidla zrůdné politické korektnosti?

Díky za odpovědi. Jinak souhlas s Vámi.

4 0
možnosti

Ad 1. Souhlas.

Ad 2. Obnovení Pohraniční stráže, plotů s elektřinou a strážními věžemi.

Ad 3. Vystoupit z EU a začít nazývat jevy pravým jménem.

2 1
možnosti

Máte hodně pravdy, jen považuji za omyl asociovat rostoucí evropské politicky korektní pokrytectví s EU. Evropská unie je projekt evropské jednoty a spolupráce a jako taková má zásadní podíl na dosud velké míře politické stability Evropy (nikdy v dějinách nebyla Evropa tak stabilní a tak málo válčící mezi sebou).

Jestliže se z Bruselu ozývají hlasy, které se nám nelíbí, pak se nepochybně neozývají jen z Bruselu.

Hitler dobyl Evropu jen díky tomu, že rozložil evropské spojenectví.

1 1
možnosti

Vy opravdu ještě věříte v EU8-oRv. Máte snad pocit, že dnešní EU není rozložená?8-o Vždyť nejvíce teroristů vyrůstá přímo pod sídlem EK a Europarlamentu!8-o Není toto snad ten nejjasnější důkaz o naprostém selhání této zoufalé instituce? Kde žijete, člověče?

1 1
možnosti

Němců jsme zde měli cca 4,5 milionu (i se Slovenskem). Pak se stali pátou kolonou a pomohli náš stát zničit. Něco přes milion jich pak padlo ve válce, kterou Německo rozpoutalo. Pár set tisíc jich uprchlo kdovíkam. A zbylé cca 3 miliony jsme dokázali vystěhovat během půldruhého roku. Když jsme to tehdy dokázali my, dokáží to dnes i jiní. Není to zas tak velký technický problém muslimy vystěhovat. Je to problém vůle postižených národů.

2 0
možnosti

Náš stát pomohli zničit Němci stejně jako Slováci a třeba taky Maďaři. Maďary jsme dokonce taky chtěli vystěhovat, ale nakonec k tomu nedošlo, jen nevím, proč jsme rovnou nevystěhovali i Slováky.

1 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik