Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

jedovinka

3. 2. 2011 17:33
add certifikát

Všichni nováčci na pracovišti bývali na zaškolení šoupnuti ke mně. Práci jsem začínala slovy "předpis stanoví:" a trvala na tom, aby se naučili, kterak se má dle normy. Přezkoušení na samostatnou práci pak zvládli všichni "holubi" bez problémů. Že ale pak praxe byla na hony vzdálena předpisu je věc druhá. Jen při případném průšvihu věděli, jak vypovídat před vyšetřovací komisí. :-/

Proč to zmiňuji? Složení zkoušky a získání "certifikátu na psa" nic neřeší. "Chovatel" bude vědět jen to, jak bezchybně vypovídat před komisí. Psychickému ani fyzickému trýznění zvířat se tím nezabrání. Bez znalosti etologie druhu se chovají jako společníci i králíci, morčata, potkani, kočky, tchoři, zakrslá prasata. Jenže tyto druhy nejsou skrze dveře slyšet, nedělají loužičky na chodbě.

Nakonec, řidičák má každý šofér. A jak to na silnicích to vypadá...

oldwomen

0 0
možnosti
S

sampis

3. 2. 2011 17:54
Re: add certifikát

Ale no tak, autor se snaží získat punc objektivity a vy mu to takhle sestřelíte ;-))

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2382x
Jsem vysloužilý pouliční kreslíř, rád cestuji po světě, když můžu, tak se hýbu a plzeňské považuji za transformaci olympského nektaru. Žiju rodinným životem, dobrá kniha je můj přítel a jsem závislý na PC. Jsem pro demokracii, protože nic lepšího není na skladě a stavím se proti jakékoliv víře bez pochybností, neboť takový stav je předsíní fanatismu.

Seznam rubrik