Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

3. 3. 2010 9:44
A nebo se taky ptejme

Která ze skupin obyvatelstva přiměla vládu a parlament aby s nimi jednaly o změně zákona, který té skupině přinesl finanční zátěž..

Maminky, kterým se snižila mateřská, všichni pacienti kteří musí platit regulační poplatky, invalidní důchodci kteří přišli o invalidní důchody, řidičí kterým se opět zvedla cena dálniční známky...dá se dlouho pokračovat. Jejich názor a zhoršená sociální situace nikoho v parlamentu nezajímá (skoro bych řek, že aspoň o ty maminky se na poslední chvíli postarají, ale skončilo to šaškárnou).

No vidíte, vyhlásila se stávka v dopravě a najednou to jde. Premiér vlády vyhlásil mimořádné jednání v parlamentu aby se o tom jednalo, dohoda se skoro povedla. ODS je sice zatím proti, možná to v senátu neschválí a pošlou zpátky, ale jde to...Tak jen víc takových nátlakových skupin co ukážou vládě a parlamentu že tu jsou pro lidi a nikoliv lidi pro parlament....

0 0
možnosti
1

11petr

3. 3. 2010 9:47
Re: A nebo se taky ptejme

Premierministr je především zoufalec / "To bych nemohl akceptovat"/ :-*)

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

3. 3. 2010 9:18
A že stávkují

zaměstnaci státní firmy a zaměstnanci dopravních podniků, které vlastní města  a všichni dohromady jsou závislí na dotacích.

0 0
možnosti
PH

petrph

3. 3. 2010 10:13
Re: A že stávkují

Což je omyl. Oni nejsou závislí na dotacích. Oni za dotace provádějí pro ně prodělečnou činnost. Jezdí linky s pár cestujícími po městě nebo po venkovských tratích.

Takže, co se stane, když se vyslyší hlas moudrých z ODS , dotace se jim seberou, benefity se zdaněj. Jsou dvě možnosti. Buď strašně zdražej jízdné,aby to pro ně bylo rentabilní, a nebo prostě tu linku zrušej. Ať se lidi do práce dostanou jak chtěj. takže ta čtvrteční stávka je jen drobné upozornění, lidi vy nás potřebujete....

0 0
možnosti
MC

sualk

3. 3. 2010 8:32
Zádný benefit státního podniku není opodstatněný,

pokud nejde o správu potřebného podniku na které společnost není schopna najít zaměstnance.;-)

0 0
možnosti
JM

Malicekk

3. 3. 2010 8:19
modrásci

v parlamentu stávkujou už nějakej ten pátek tak co by si nezastávkovali ostatní. Jediné řešení je generální stávka a to třeba jen na desetinu doby co stávkujou ti vandráci ve sněmovně!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Těším se na diskuzi s Vámi. Někdy, asi jako každý z nás, mám pocit, že některé věci prostě potřebuju okomentovat :) a idnes mi dal šanci. Už dávno