Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ehqmaster

6. 9. 2009 7:22
Kurňa!

to j snad poprvé (zatím) co mám pocit, že mi snad blogující čtou myšlenky

0 0
možnosti

valissen

5. 9. 2009 22:09
Navíc se tu projevuje

snaha našich tzv. politiků, udělat z ústavy pouze jakýsi zákon, který mohou měnit jak se jim zlíbí. ;-€

0 0
možnosti

Můj názor:

5. 9. 2009 21:15
Výborně. Zvašeho blogu udělám "tahák pro písemku"

-Volby musí proběhnout co nejdříve, protože to lid chce a je to ve veřejném zájmu-

1) Už v tom máme 100 mega (ti druzí taky). Sice ty naše blbosti nikdo nečte a chtěl bych vidět toho vola, ktrej by tomu věřil. Ale my musíme pumpnout stát aby se nám to vrátilo a ještě jsme vydělali na sebe. 2) Franta už nechce být jenom poslancem. Chce být premiérem, mínistrem, předsedou...(dosaďte si). 3) Honza slíbil Karlovi, že když to vyhrajeme, tak bude ministrem a Tonda mu bude dělat náměstka. 4) Pepu napsali do předu, aby se dostal do parlamentu. Určitě na něj také našijí místo ve správní radě, aby chudák nemusel chodit po žebrotě. 5) Už máme nasmlouvaný chlebíčky, doutníky a kytice na oslavu vítězství, tak si to přece nenecháme zkazit.

To je ten skutečný veřejný zájem. Vládu máme, tak ji nechme vládnout. Ministr financí ať oseká státní rozpočet o všechny rozhazovačné položky a tento parlament může ukázat, že je skutečně státotvorný a schválí mu ho. A politici se můžou hádat až do řádných voleb.!

0 0
možnosti

Petr Johan

5. 9. 2009 20:06
o tom to právě je

Koaliční vláda, co se snažila zvrátit již tak zvrácený styl hospodaření socialistických vlád od roku 1998 do roku 2006, udělala něco jako by sebrala Jirkovi bábovičku.

Takže neudělal se svou partou nic jiného, než že rozkopali vše, co se snažili jiní postavit. A až se zase dostane na to pískoviště, tak bude všechny věci předělávat, bez ohledu na to, že písek vysychá a leccos se ihned po postavení sesype.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Těším se na diskuzi s Vámi. Někdy, asi jako každý z nás, mám pocit, že některé věci prostě potřebuju okomentovat :) a idnes mi dal šanci. Už dávno