Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

velevezir

3. 2. 2010 20:32
"někdejší diskusní fóra"

Cyberspace, Hofyland a především Mageo žijí! ;-O

0 0
možnosti
P

Pavel_D

2. 2. 2010 10:39
Vynálezcem

facebooku je pán s německým jménem. Nic proti tomu, ale ještě se mi nepodařilo najít program od německého autora, který by opravdu chodil a dělal, co má. Víte-li o nějaké výjimce, tak ta potvrzuje pravidlo. Machři na programování jsou Maďaři, Finové, Rusové, Číňani atd.,  údajně nejméně šikovní jsou Italové a Francouzi. Toť má zkušenost, někdo může mít jinou.

Nicméně i ty nejméně povedené produkty od "Mrkvosoftu" jsou proti facebooku hotový skvost. Facebook, facebook über alles. Aneb konečně Velký Bratr na netu, hlavně si nechte stále zapnutou kameru a mikrofon, ať má z čeho čerpat.

0 0
možnosti
KK

kontrola_nemocnych

1. 2. 2010 17:35
za vsechno co o sobe na internetu zverejnite

jednou zaplatite internetovou kybersikanou. myslete na to az budete bezstarostne uploadovat svoje fotky, informace kde kdo s kym a s kym vy apod :)

0 0
možnosti
JN

Yesname

1. 2. 2010 16:40
Prosím Vás,

už od začátku nerozumím výroku "Facebook je Internet budoucnosti". To jakože když si budu chtít přečíst zprávy ze světa, tak půjdu na FB? Nemáte to trochu pomotané?

0 0
možnosti
T

traxina

1. 2. 2010 8:11
No,

pochopila bych, kdybyste se pohoršoval nad tím, že lidi vystavují čísla a stavy svých účtů, plné adresy, telefonní čísla, totéž pak o všech členech své rodiny, a veřejně to zpřístupnili. Asi by se nějakej takovej magor našel, ale ten by si spíš zasloužil, aby ty informace někdo zneužil. A když FB nepoužíváte, tak se neděste, proti Vám ho nikdo nepoužije. . .

0 0
možnosti
LP

tibby

1. 2. 2010 8:00
...

Talčítko na vymazání profilu tam je, teď teda nevím kde, ale ségra si profil smazala, a ta je počítačovej antitalent, takže nememůže být zas tak těžký ho najít a profil smazat :D

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Těším se na diskuzi s Vámi. Někdy, asi jako každý z nás, mám pocit, že některé věci prostě potřebuju okomentovat :) a idnes mi dal šanci. Už dávno