Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SID09

30. 1. 2009 20:43
Už jste snad pochopil

pane Bílek, že ruské rakety z Königsbergu nemohou ČR  ohrozit ( dolet ) ani omylem, ale mají za úkol chránit Rusko. Němci už před 2 lety prohlásili, že nová ruská raketová technika je na takové úrovni, že žádný stávající protiraketový  systém nemá proti novým ruským raketám sebemenší šanci na úspěch.

Pominul jste ale jednu zásadní maličkost. Obama hodil zpátečku a na rozdíl od minulého US prezidenta, má zájem navázat s Ruskem přátelštější vztahy. Rusové na to jeho gesto ihned vstřícně reagovali. 

0 0
možnosti

ahasweb

31. 1. 2009 11:02
Re: Už jste snad pochopil

Ano, máte pravdu, omlouvám se. Iskandery jsou určeny pro  zničení raketové základny v Polsku u města Slupsk (z Kaliningradu 234km), pro území Česka se počítá s deseti mezikontinentálními jadernými raketami RS-24. Tedy žádná likvidace vojenských cílů ale likvidace plošná. Děkuji za upozornění, z Kaliningradu je to do Liberce pěšky 661 km a Iskander má dolet jen 400 km.

Zdraví Jan Bílek

0 0
možnosti

bull.terrier.pro.cenzora

30. 1. 2009 12:13
Díky za

informace o TTD. je to užitečné. Mě osobně zajímají schopnosti S400. Škoda že jej nevyvážejí, jenom S300. Chtělo by to vidět jej v akci třeba proti letce F16, jak by byl úspěšný. Všude jsou informace o selhání Syrské PVO, ale tam byl hodně starý komplet. Třeba ho uvidíme v akci.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

30. 1. 2009 17:30
Re: Díky za

Mě by zajímalo, jaké letouny to byly, ta tisícovka, která je vzpomenuta níž v diskuzi. Že by to byly SU-37, které jsou považovány za nejlepší stíhačky na světě?

0 0
možnosti

veskawesi

30. 1. 2009 11:45
Nastesti

ruske ozbrojene sily nesjou v takovem stavu, aby utocili na na neco vetsiho nez je Gruzie.  Vubec, reci o valce s Ruskem jsou dobre pro pocitacove strategie.Za prve uzitek takove valky....byla proste k nicemu. za druhe, uz nejsme sami, o NATO si muze myslet kazdy cokoliv, ale utok na clena NATO, kord raketovy, by asi nejakou tu odpoved vyvolal. za treti, Rusko ma sice rakety vselijakeho doletu,ale zbytek armady je,jak to rici, k prdu. NEhlede na to, ze by si rusko pobylo sve nejlepsi zakazniky:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2246x
Nezávislý, neziskový, nestátní a neveřejnoprávní postarší publicista, který se nehodlá vrátit do hrobu.