Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

sualk

23. 11. 2009 13:55
Milý autore,

v žádném případě nechci říci, že náš pan president nedělá chyby. Nejvíce jsou ovšem V.Klausovi vytýkány chyby, které budeme-li sebekritičští jsou chybami našimi, nikoliv tohoto "arogantního pána". Však nám historie ukáže, kdo viděl pravdivěji budoucnost. Je zajímavé, že na chyby, které by se daly V.Klausovi vytknout se neútočí. Kdyby byl V.Klaus zahleděný sám do sebe neměl by zapotřebí "boxovat " s "Marťany" a socialisty. To ovšem žádná levně ostříhaná ovce nemůže vstřebat pro svou rezignaci sama v sebe. Proto, nemůže objevit sebekritický terč, kdy je pohodlnější sáhnout do nastrčeného koryta!

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

23. 11. 2009 12:17
Charisma je dobré pro politika a jeho stranu

ale volič potřebuje politika schopného a poctivého. :-/

0 0
možnosti
MB

buxus

23. 11. 2009 12:21
Re: Charisma je dobré pro politika a jeho stranu

R^ I když to bychom asi chtěli moc.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

23. 11. 2009 11:50
Atentáty.

Ministr financí Alois Rašín na následky atentátu zemřel.Na to jste zapomněl.Za atentát se dá považovat i smrt Jana Masaryka byť se dodnes pracuje s teorií sebevraždy.Alois Rašín měl jistě určitě charisma.Vytvořil pevný základ naší měny.V podstatě přesvědčil obyvatelé ČSR,aby se složili na zlatý státní poklad,základ české koruny.Stejně tak Jan Masaryk bylo ovoce které nepadlo daleko od stromu.Určitým charismatem oplýval.Vždycky je ale obtížné rozlišit ono pozitivní a negativní charisma.Hitler ve svých počátcích dával německému národů naději a měl lví podíl na zvýšení národní hrdosti.Těžko ale na začátku dohlédnout konců.Takže na charismatické politiky pozor!

0 0
možnosti
MB

buxus

23. 11. 2009 11:36
Víte co?

Já žádného charismatického politika nepotřebuji. Ja si dostatečně vystačím se sucharem, který nenadá, nehysterčí, nehádá se o pitomosti a nedělá dluhy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2246x
Nezávislý, neziskový, nestátní a neveřejnoprávní postarší publicista, který se nehodlá vrátit do hrobu.