Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MU

Mira UL

2. 10. 2009 12:59
Držím Irům palce.

A pokud řekonou ne, nic se neděje. Svět se nezboří, Evropa půjde dál svojí cestou. Cestou k jednotě v rozmanitosti. Cestou k federaci demokratických států. Irové, Poláci a Češi nechť si dělají, co se jim zamane. Hlavně ať od Unie nic nechtějí, dostali víc než dost. Dostali možnost - že ji nevyužili, jejich věc. Historie ukáže, že Václav Klaus je placeným agentem Vladimira Putina, to už budou čtenáři tohoto příspěkvku dávno po smrti. Češi, Irové a Poláci - obyvatelé ruských kolonií v Evropě, budou v zájmu ochrany před EU zadrátováni - ostatně už to zažili a nevadilo jim to. Nebude jim to vadit ani příštích padesát (?) let. Evropa Čechy nepotřebuje. Češi potřebují Evropu.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
PS

Petr-007

2. 10. 2009 11:15
EU mi dala svobodu pohybu,

dnes si muzu zvolit k zivotu tolik mist o kterych se mi drive ani nesnilo.Muzu pracovat, podnikat na obrovskem uzemi (cim bude EU vetsi tim lepe). Nove svobody v plne mire vyuzivam, v CR jsem nebyl uz 18 mesicu a vubec mi to nechybi. Mam rad svuj matersky jazyk, lidi s kterymi jsem vyrustal, ale jestli bud existovat nejaka CR nebo ne je mi jedno. Dobre nebudeme suverenni jako pidi stat, ale nase suverenita bude na vyzsi evropske urovni. Radeji zit na obrovske plose klidne i v spatne politicky rizene EU nez byt zavren v dokonale CR.

Idealni (ikdyz nerealne) by asi bylo kdyby si kazdy mohl volit sam za sebe, chci byt obcan CR nebo chci byt obcan EU a podle jeho volby by s nim bylo zachazeno.

0 0
možnosti
DP

detour

2. 10. 2009 13:55
Re: EU mi dala svobodu pohybu,

Jak by se Vám asi líbilo v SSSR. Obrovský multikulturální stát jen s malou chybou na kráse - špatné politické řízení. A to poslední souvětí jste, doufám, napsal jen v malém pohnutí mysli.

0 0
možnosti
TJ

Rudick

2. 10. 2009 10:55
Držím Irům palce

aby znovu odhlasovali jasné NE!

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2246x
Nezávislý, neziskový, nestátní a neveřejnoprávní postarší publicista, který se nehodlá vrátit do hrobu.