Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

Děkuji za blog. Řešila jsem ty modely dost usilovně - bydleli jsme ve čtvrti, kde převažují lidé, o kterých píšete. A bylo strašně těžké vysvětlit tehdy tříleté dceři, proč je potřeba pracovat a kde se berou peníze. Bydlíme už jinde a dítě chodí školky, kde každé ráno potkává pracující matky/otce. Konečně. Asi pochopila, že peníze se nerodí v bankomatu:-). A my s mužem si fakt nevymýšlíme...

0 0
možnosti
OO

Velmi poutavě (a současně nesmírně korektně) napsaný článek o problémech dnešního světa. Děkuji za příjemné počtení ke kávě :-)

5 0
možnosti
AN

To co jsem napsal před chvílí jsem smazal a řeknu jen.ROZUMIM. to co jsem napsal by mi právě ty organizace omlátily o hlavu. A rostou.;-D

0 0
možnosti
Foto

O63t80t38o 12Č61e49r54n48ý

22. 11. 2012 10:14

Je to dobrý článek. Ovšem ta bezmoc s tím něco dělat. Pokud zatlačíte, sesypou se na vás všechny možné "lidskoprávní" organizace a budete vyvrhel, protože mají navrh, jsou společensky korektní. Pokud ne, výsledek je jasný.

15 1
možnosti
JM

Jde o to, co je společensky korektní. Jako to, že 30 krát trestaný člověk pořád běhá po tomto světě? Nebo že 18ti letá řidička namlo zabije dodávkou ženu jdoucí po krajnici a dostane podmínku? Tento stát je příliš sociální a to ve všem. Podpora, tam kde je nutná určitě, klidně ještě větší než dnes, ale aby tito doopravy potřební mohli dostat, musí se vzít tam, kde to není nutné.

5 1
možnosti
JM

Jo, výbornej článek, akorát nevím, jestli by se nehodil spíš na 1. dubna. Vzor vzorné matky, která makala v životě dva roky, má 4 děti se 4 otci a bude okrádat stát po přidělení příspěvku na bydlení o více než dvacet tisíc měsíčně. Hlavně aby si nejstarší syn nenašel práci, jinak ho budu muset vyhodit z domu kvůli dávkám. Jako proč bych měl přispívat ze svých daní na takováto individua? Tito lidé neuvažují o své situaci, že se do ní dostali vlastní vůlí, pouze o tom, jak obrat stát.

15 1
možnosti
Foto

tihle lidé jsou nositelé šablon, které jim diktují jak se taky dá chovat. Stát by měl přemýšlet, jak to zařídit, aby se šablony přizpůsobily těm, které máme v sobě my.

7 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik