Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Ano pane. Souhlasím s Vámi.

(A Bělobrádek mne poslední dobou velmi, velmi zklamal.)

0 0
možnosti
JN

Na té tendenční reportáži ČT bylo zajímavé i to, že otázky, které studenti přečetli z papíru, v ní byly zaznamenány a prezidentovy odpovědi na ně již ne. Byť hned ta první byla velmi zajímavá - viz můj včerejší článek na blogu:

http://nozicka.blog.idnes.cz/c/493589/proc-ceska-televize-neodvysilala-i-prezidentovu-odpoved.html

2 3
možnosti
MS

Vy se pořád úporně držíte těch Zemanových odpovědí, ale o ty přece vůbec nejde. :-/

5 0
možnosti

Volby se blíží a tak politici viditelně znervózněli.

4 0
možnosti
MS

Ty otázky byly tak odborně na výši a tak dobře stylizované, že nebylo pochyb o tom, že to není iniciativa těch studentů. Nicméně je pravda, že v tom tentokrát nemusel mít Zeman prsty. Ale podle mne je natolik inteligentní (nebo to alespoň dává najevo), že musel poznat, odkud vítr vane a mohl to okomentovat nějakým ironickým bonmotem. :-P

4 0
možnosti
Foto

To proto, že na otázkách se studenty pracovala i učitelka. Určitě jim pomohla se stylizací, nevím, co na tom furt někdo hledáte něco nepatřičného. Učitel tam přeci je od toho, aby studentům pomáhal se rozvíjet a to třeba i s vyjadřováním.

0 0
možnosti
Foto

Ano, jsem rád za tento pohled. Už včera jsem o tom psal,ale někteří stále motají tu svoji. Stačilo jim jen vidět rozdávání papírků ve třídě a mají celou záležitost vyřešenou. :-) Samozřejmě že jim je učitelka připravila, ale před tím probíhala příprava s žáky a na tvorbě otázek se sami podíleli. A o nervozitě oněch žáků, tihle mudrlanti za pohodlým svých klávesnic asi nic nevědí, nebo vědět nechtějí. Pro Vás karma R^

7 10
možnosti
TJ

Samotná příprava za účelem hladkého průběhu, proti tomu nic. Ale když já prostě nevěřím, že to jsou otázky žáků. Na to jdou Zemanovu stylu moc na ruku. Čímž ho z ničeho neviním, vidím to na projev patolízalství samotné ředitelky, vazby jsou vykresleny níže v příspěvku pana Cahy.

A to její "Má někdo nějaké otázky?" Trapná habaďůra.

2 2
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, může mít na pranýři trvalé bydliště. Ale jen díky své usilovné píli. Já bych z toho nikoho jiného nepodezříval, Zeman je v této oblasti dostatečně aktivní.

3 1
možnosti
VC

Byt dnes na pranyri je pocta!!

1 0
možnosti
MB

Když někdy slyším otázky, které kladou profesionální novináři respondentům na různých tiskových konferencích, tak si říkám, že by i oni měli své dotazy předem řádně promyslet a poté raději napsat na papírek.

3 0
možnosti
RC

Uz jsem to psal vcera - jedna vec je mit pripravene otazky a cist je. Uplne jina vec je, kdyz ucitelka rozdava dopredu pripravene dotazy. Tam uz se moc neda verit tomu, ze by je tvorili studenti.

Navic nektere dotazy byly takove, ze pochybuji, ze by na takovou vec studenti prisli - napriklad ten zahrnujici koncesionarske poplatky. Neni asi moc deti, ktere by vedely, ze neco takoveho je, natoz aby vedely KOLIK to je.

Jinymi slovy - ucitele ve skole udelali blbce ze sebe a potazmo poskodili celou navstevu. A jen naiva si muze myslet, ze by kraj, nebo Hrad priznal, ze v tom ma prsty. Snad jen poznamka, ktera zaznela - Hasek je sef Vinarskeho fondu, kde je reditelem jakysi Machovec, pry manzel pani reditelky skoly, kvuli ktere se psaly petice a ona se presto udrzela..... Je to nahoda???

6 0
možnosti
TJ

V Jihomoravském kraji se náhody nestávají. Tam to mají socani dost pevně v rukou. Důsledkem je třeba i ta současná brněnská taškařice.

0 0
možnosti
JN

J13i73ř79í 91N12o23s47e74k

2. 2. 2016 10:01

Karma! R^

Hádám, že otázky na Havla a Obamu si žáci připravovali / připravují jakbysmet. Nehledě na to, že učitel se musí krýt, aby třídní šašci a provokatéři neudělali trapas. To ale neznamená, že děti by se nemohly ptát na věci, které je zajímají.

Prostě - hůl na pana prezidenta se vždycky najde, a když ne, tak si ji vymyslíme.

4 1
možnosti
Foto

dík za karmu. Když mi bylo patnáct, tak bych se celou debatu jen těšil na její konec. Až vylítnu ven a budu dělat, co mě skutečně baví.

1 0
možnosti
JN

Že zrovna Vy se budete odvolávat na pana Ovčáčka, tomu bych až do dneška opravdu nevěřil... ;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1281x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik