Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... bych to neviděl tak černě,- von je reál v tom obnyčejným životě a v tématu, narozdíl vod médií, někde jinde,- žádný nálepky, žádný urážky, kupodivu žádný hádky,- ..... naopak, fascinující je ta shoda, stejný náhled na věc, stejné postoje a obecně odmítání stávající propagandy jako celku. Pokud se po průserech s migrantama volalo v Evropě po "sepětí", tak v tomto případě vedem vo parník !

1 0
možnosti
Foto

Ano, mezi "prostým lidem" žádné takovéto rozpory nejsou. Z velké části se dá nespisovně říci, že na to lidé "dlabou".

0 0
možnosti
Foto

Velká karma, pane Bicero.

Nálepkuje se ostošet. Kolegyně Tydlitátové dnes přesně takovým živlům vyhlásila studenou válku.

To já bych mohl vyprávět, pane Bicero. Znáte to pořekadlo: Kdo lže, ten krade a může i zabít? Tak já velmi často čtu modifikovanou větu: Máš silné auto a tak jsi určitě někoho zabil (udal).

Velká legrace je s homofogismem. Homofogem hogo fogo. Tedy, pardon, homofobem. Stačí říci, že se mi nelíbí, když po Praze šaškují pomalovaní hošíci v tangách a předvádějí kopulační pohyby.

To přece patří do soukromí a ne na veřejnost, kam to tito "aktivisté" za mohutné podpory politiků cpou.

2 0
možnosti
Foto

díky, viděl jsem dnes pár videí na stránkách White Media onálepkovaných jako neonacisté a neshledal na nich nic závadného. Naopak.

1 0
možnosti
Foto

Kdyby byla věšina obyvatel ČR pro migraci muslimů, schvaloval by to i prezident Zeman. On jako prezident, by měl ve svých projevech se vyvarovat siláckých projevů, které tak rádi slyší někteří,a on to ví, měl by ale říci, mně jako prezidentovi této země se nelíbí masové migrace obyvatel, ale jako prezident této země udělám vše proto, aby tato migrace nepoškodila náš stát. Já budu první který tomu zatleskáRvRv

2 1
možnosti
Foto

Ale vždyť on to v podstatě říká. Tedy, trochu tvrději.

1 0
možnosti