Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... tak diagnozu (normální) občané evropskému společenství  Bruselu stanovili už více jak před pěti lety ,- nyčko devoto, jakou léčebnou kúru těm šílencům naordinujou,- .... podle všeho to vypadá na léčbu "sociálním" šokem, což by mohlo mít za následek znovuzrození Evropy,- v tej daleko lepší variantě pak definitivní rozklad a rozpad naprosto nefunkčního společenského modelu!

1 0
možnosti

Také stále přemýšlím o tom, proč tato invaze, která Německo zničí.

Odhadované údaje pro rok 2025 - 1.500 000 uprchlíků a náklady

15 miliard Euro, nákladyna jednoho uprchlíka cca 10 000 Euro, dopady

na německé obyvatelstvo, uprchlické ubytovny v tělocvičnách škol,

vystěhovávání Němců z bytů  a to vše je jen začátek.

0 0
možnosti
BM

Americké odposlechy slaví úspěch, ovlivnili několik politiků a poznali že teď je ten správný čas. A to zima ještě ani nezačala.

Hezký den

0 0
možnosti
JC
MD

Co se tak dat, na zkousku, cestou kauzy odposlechu pani kanclerky nejmenovanym utvarem jiste nejmenovane velmoci a hledat odpoved tam?

8 0
možnosti
Foto

psal jsem o tomto podezření už párkrát. Od chvíle co se profláknula kauza s odposlechy Merkelová se změnila. Vypadá jako zpráskaný pes a její jednání je proti zdravému rozumu.

10 0
možnosti
MP

Merkelová překročila svůj mandát. Chová se jak vládce "Bohem pomazaný a vyvolený". Jedná za EU aniž by byla pověřena, v rámci EU též překračuje meze, svoji zemi vede do problémů, které vypuknou v plné síle, až když tato dáma bude pod drnem nebo jí milosrdný Alzheimer zastře mysl.

Jenže ona není sama, to je jich takových víc. Tady na blogách jsou taky docela pěkné "vzorky".

17 0
možnosti
JC

Kdo nemá děti, tomu nemá být žádná vrcholná státní funkce svěřována. U takového člověka není totiž žádná záruka, že je schopen myslet na budoucnost národa.

8 0
možnosti
PF

Souhlas + Karma

9 0
možnosti
Foto

Mám přesně stejné pocity - jakoby se mnozí lidé úplně zbláznili a dělali naprosto absurdní věci na základě absurdních představ.

Nemám pro to žádné vysvětlení, kromě také absurdních - např.:

1. Někdo tady v Evropě mezi politiky rozšířil nějakou psychickou drogu, která zlikvidovala veškeré racionální uvažování,

2. Bylo zjištěno, že Evropa stojí před ekonomickým krachem a (jak jsem vyrozuměl z vyjádření jedné německé historičky v televizi ZDF) - nezvladatelné obří dluhy se "mažou prostřednictvím revolucí nebo válek" a toto co zažíváme je sofistikovaná příprava něčeho takového.

Vám karma! R^

20 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1281x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik