Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fascinují mě komunistické výblitky, že by se měl Babiš svého majetku kvůli politice vzdát. Je na pováženou, že takto přemýšlí i řada "pravicových" politiků.

2 0
možnosti
SN

:-)   Souhlasím s Vámi! Babiše sleduji již několik roků před tím, než vstoupil aktivně do politiky. Prostě....už se mu zajídalo dívat se na ten nepořádek a rozkrádání, které tu za minulý vlád vládlo a doznívá stále...viz opencard, tunel Blanka, vysmátý Bém Janoušek. Je prostě chytrý, umí. Pokud se týká StB. Pobýval roky v zahraničí,samozřejmě ho StB "vytěžila" ! Kolik jim toho navykládal je jen otázka jeho svědomí. Mně je milejší Babiš, který zaměstnává 30 000 lidí, prosperuje, lidé jsou spokojeni, než nepodnikatel, co jen tahá v Praze za nitky a najdou se mu e Švajcu na účtu 2 miliardy. A že Babiš vadí, to je názorně vidět na Kalouskovi, který z něj šílí ! R^R^R^

3 3
možnosti
Foto

Pane, zjistěte si jak agnet StB Babiš k majetku přišel a co dělal od 90 let. Co znamená jeho podnikání. Jak žije z dotací EU, jak  ničí malé soukromé zemědělce. Kolik miliard se přihrálo jeho firma za jeho účasti ve váldě a co udělal do současnosti dobrého pro stát.  Pak teprve pište něco o jeho osobě. Také Hitler, Stalin, řídil stát jako firmu.

9 2
možnosti
Foto

zamindrákovaný závistivec se nezapře mi u p.Kindla někdo smázne a obviňování ministra financí a šéfa ANO zůstane nepotrestÁNO ? To jsou mi divné pořádky. Pokud pan Kindl má důkazy o Babišových trstních činech ať je předá Policii a jinak ať mlčí!!!

1 1
možnosti
Foto

systém byl doveden k dokonalosti - odpadli prostředníci a pan Babiš si to, co potřebuje jeho firma, zařídí sám.

7 2
možnosti
Foto

Pro mne je taková forma mnohem přijatelnější než zlodějskost politiků a jejich prodražování státních nákupů o úplatky.

2 2
možnosti
FS
Foto

Lepší bylo napsat "Slyšeli jste slovo Boží".:-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik