Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tohle by mohl zachránit 28. října Miloš Zeman. Státní vyznamenání by podle mého názoru dostat měla. Špičkových sportovců, kteří to dostali je celkem dost a Petra se mezi ně může počítat. Já být Milošem Zemanem, tak bych se jí dokonce při předávání vyznamenání omluvil. Ano, pane Miloši Zemane, máte jedinečnou šanci napravit to, co jste sice nezpůsobil, ale způsobili to ti, co jsou součástí naší politiky. Miloš Zeman si nikdy servítky nebral, tak by možná bylo i možné, že by tam řekl něco ve smyslu, že Huml je lidský odpad (žumpa), prostě něco, aby to všichni slyšeli.

5 0
možnosti
JS

V diskusi se nadává pouze Humlovi, tak se ho poněkud zastanu. Ne, že bych byl fanda tohoto pána, ale s těmi daněmi to nevidím tak jednoduše. Co byste říkali na to, kdyby elita beroucí miliony se přestěhovala do toho Monaca a a daně u nás  platil pouze ten plebs s příjmem 30-40 000Kč měsíčně. Z těch daní se platí totiž armáda, policie atd. Vím, že Monaco má velmi vysoký HDP, ale nevím kolik jejich vojáků je na př. v Afganistánu. Co Vy nato vážení?

0 3
možnosti
JL

Pane Slavicku, toto jsem napsal panu Humlovi a podobnym. Zjistuji, ze to potrebujete take vy. Proto, aby jste nehlasi bludy, zde je pouceni take pro vas:

 Kazdy obcan z CR, pracuje-li v jine zemi, plati ze sveho vydelku dane te zemi. Na priklad: Wimblendon se hraje ve Velke Britanii, tak hrac (to kazdy) zaplati dan ze svehe vyhry, minus hracovy naklady. Kdyz bude kterykoliv hrac hrat, u nas na "Prague Open", dan z vyhry bude platit v CR. Se zbytkem vyhry (zdanene) si uz obcan muze udelat podle sveho. Sve "ciste" penize" si muze ulozit na nejvyssi urok, investovat do axii, zaplat svuj dluh treba na Kamcatce nebo nekde jinde na svete. Je SVOBODNY CLOVEK!!!

Toto je zasadni. Tak "SVET" pracuje.

7 0
možnosti
PK

P86a61v74e24l 68K96u55l36a

11. 7. 2014 10:11

Souhlas a karma, ale toto:"poslance Humla (SNB, VV, ČSSD)" R^R^R^;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Huml? To je ten, co nechal změnit zákon, aby nemusel platit pokuty za špatné parkování a za odtah?

Tak u něj to chápu.

Koho nechápu jsou voliči.

9 0
možnosti
Foto

Příští wimbledonské finále Huml - Federer bude ňamka pro znalce. ;-D

5 0
možnosti
RM

100% souhlas, karma a dekuji - ušetřil jste mi čas, právě jsem chtěl napsat blog podobný Vašemu. Hluboce se stydím a opovrhuji typem politika, jakým je pan Huml.

8 0
možnosti
Foto

je to 60 let co díky soudruhům vyhrál Wimblas Jaroslav Drobný , ovšem, v té době už ne s Československým pasem a ejhle...

1 0
možnosti
LN

..nelze než souhlasit....

...pan Huml zkusil zahrát na strunku české závisti....bohudík to vypadá že tentokrát mohl narazit natolik tvrdě...že by se mu v té jeho kotrbě mohlo i rozsvítit.....

11 0
možnosti
Foto

Kde nic není, ani .... takže nerozsvítí ;)

6 0
možnosti
VP

Souhlasím ale podstata problému s odchody je jinde.

Stát vybírá drakonické daně, které stihne velmi elegantne pro ..bat a nenabízí vlastně žádnou protihodnotu. nefunguje policie, zdravotnictví, státní firmy no prostě nic. Daně jsou tedy spíše výpalné.Kdo může, přesouvá se tam, kde protihodnotu získá.

To by si měl soudruh Huml vedomit a ne rozdávat peníze pracovitých lidí nemkačenkům a házet je do státní žumpy.

13 0
možnosti
VS

Chudák pan (pardon: soudruh) Huml! Vždyť on za to snad ani nemůže... Jak ho jeho rodná strana vychovala, takovým, bohužel, zůstal. A co na něj, na ubožáčka, udělat sbírku a za ni mu koupit (jednosměrnou) letenku do jiného ráje...třeba Severní Korea by nemusela být marná:-/

8 0
možnosti
MB

M52i66l74o36š 89B69é79m

11. 7. 2014 8:40

Taky jsem slyšel, že tam s daňovými exulanty problém nemají. :-)

0 0
možnosti