Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P52a80v35e53l 90K30u95l16a

26. 12. 2014 15:46

No já nevím, ty brambory a kukuřice - nerozkrádali vy jste nakonec majetek v socialistickém vlastnictví?;-O;-D

0 0
možnosti
PM

P18e95t55r 68M71u88r55č67e12k

26. 12. 2014 14:58

Ale nedá,nedá se všechno koupit.Chtěl jsem na Vánoce koupit svým bližním trochu lásky a porozumění,obešel jsem kde co ale bylo mi řečeno že neprodávají.Byl jsem z toho smutný vždyť peníze jsou až na prvním místě jak pravil jeden z našich uvědomělých králů.A já přeci peníze mám.

Jak jsem tak bloumal lesem najednou slyším ženský hlas.Rozhlídnu se kolem ale nikde nikdo.Ta dáma mluvila zvláštním jazykem a já nerozuměl.Ale něčemu přece jenom.

Ta dáma řekla že láska a porozumění ke koupi nejsou ale že mám hledat a určitě najdu.

A kdeže mám hledat tady v lese? Nehledej v lese jdi mezi lidi a tam hledej,neboj se zůstanu s Tebou, budu Ti pomáhat.A jak se jmenuješ zeptal jsem se ze slušnosti.

Podívala se na mne svýma láskyplnýma očima a pravila:

"Milý chlapče jmenuji se tá dobrá vůle a budu Tě navštěvovat častěji."

Svůj slib splnila alespoň o Vánocích a já doufám že se mnou vydrží déle....

0 0
možnosti
JH

Jo,jo. a co ještě k tomu zabíjet králíky, kohouty a krůty, samozřejmě včetně stažení, oškubání a vykuchání. To již dnes skoro nikdo neumí. Jako dítě jsem měl při domácí zabijačce jasně stanovený úkol. Vypírat střeva, nelíbilo se mi to, ale co děda řekl, tak i bylo. Dnes se musíme starat hlavně o vydělávání peněz, jelikož vše se dá koupit.

1 0
možnosti
Foto

pamatuji si, že tchánovi ze střev jeho čuníků se vyplavily škrkavky a nemálo. On je krmil i jetelem a příroda se umí postarat i o příživníky

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik