Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

No ale oni se skutečně  střílí černoši, to, že porušují především zákony a jsou nebezpeční svému okolí,  není zase pro multikulti humanisty zase tak podstatné.

1 0
možnosti
JC

Úplně jiný pohled na věc je zde:

http://janica9.wordpress.com/2014/12/15/padesat-odstinu-cerne/

Cituji z článku:

V Americe samozřejmě žádná družba národů neexistuje. Není to totiž tavící kotel, ale jaderný reaktor vyžadující neustálé chlazení z vnějších zdrojů. Kdyby zdroje vyschly, reaktor okamžitě pukne a ve srovnání s tím budou postsovětské občanské války dětskými pohádkami. USA – to je virová banka, ve které jsou uloženy vzorky všech na světě existujících národnostních konfliktů. V sousedních ulicích žijí Arabové a Židé, Indové a Pákistánci, Japonci a Korejci. Žijí ve svých vlastních čtvrtích a tak jednotlivé národnostní komunity nepodléhají asimilaci. Udržovat tu „družbu národů“ pod pokličkou a jakž takž formovat v novém pokolení přistěhovalců americkou identitu pomáhají čtyři věci: peníze, zábava, drogy/léky a výkonný represivní aparát. Dojdou peníze – skončí mír a na ulicích začnou hledat, kdo je na řadě. A právě to je důvod, proč se za své dnešní postavení, za svůj status pána a vládce, Amerika bude rvát třeba s celou planetou, nehledíc na ztráty. Cizí ztráty, samozřejmě. Vzdání se role světového hegemona znamená pro tuto zemi daleko děsivější perspektivu, než rozpad SSSR pro SSSR.

4 0
možnosti
Foto

U nás v ČB na sídlišti Máj taky nedělají bordel hnědoši, ale osoby nerespektující zákon.

2 0
možnosti
II

No, v poslední době tady máme minimálně tři celkem průkazná videa: na dvou je zastřelení bezdomovce. Jednoho do zad, když pokojně odchází, druhé stylem "popravčí četa" po tom, co na něj byl štván policejní pes a zjevně vyděšený, psychicky nemocný člověk udělal gesto na svou obranu. A na jednom zastřelení malého kluka s airsoftkou.

Tak nevím, nevím…

2 7
možnosti
LR

Jenže tu "airsoftku" nerozezná na první pohled nikdo od ostré zbraně A ten kluk na policajta mířil.

4 0
možnosti
JT

To otrokarstvi seamikum po 200 letech zacina nevyplacet. Kdyby necali tenkrat cernochy v Africe, meli by ted klid.

4 1
možnosti
AF

A Evropě se vymstí, že si do svých zemí tahá imigranty

 a negramotné tvory. 

Ti počítají s tím, že je Evropané budou živit, ale to je hluboký omyl.

Bohužel si to neuvědomují ani politici, kteří by měli být rozumní,

 a také předvídaví, což nejsou.

3 0
možnosti
VR

Nadpis: Takže hlavně černoši ;-D

2 0
možnosti