Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J53a73r55a 10R57a89n79k

20. 10. 2015 1:18

"Pobavila mne i včerejší Retro pozastavení se nad "hanebným" chováním některých našich umělců, kteří se nestydí podílet na programu ruského souboru Alexandrovci."

Vas by zrejme pobavil i chorus Ku Klux Klanu, kdyby zpivali gospel v cernosskem kostele v Harlemu.

Byl vrchol nevkusu od Alexandrovcu v ruskych uniformach znesvetit Hallelujah.

Leonard Cohen je Zen Buddhista mnich a jeho ded prisel z Polska jako emigrant do Kanady, zalozil Canadian Jewish Congress....ten se musel otacetRv

1 0
možnosti
MS

Nevím, co je na pojmu "ruská raketa" zavádějícího. Je to pouhé označení výrobce. Když teroristé zničili letadlo nad Lockerbie a použili k tomu český Semtex, nikdo netvrdil, že ti teroristé byli Češi. Nicméně bylo legitimní označit původ třaskaviny.

1 0
možnosti
Foto

když jednoduchý člověk uslyší ruská raketa pochopí to tak, že ji vystřelili Rusové.

0 3
možnosti
Foto

Tak jenom na tomto blogu jich je dost.

1 0
možnosti
Foto

Pane blogere, naběhl jste si. Bylo jasné, kdo se ozve. Dík za váš blog, koncert to musí být úžasný. A co se týká Heleny, napadá někoho nějaká současná zpěvačka, která by jí sahala alespoň po paty?R^:-)

0 5
možnosti
Foto

U Vondráčková je obdivuhodný věk ve kterém to dokáže. Já ji viděl coby voják v Podbořanech v roce 1966 a to ji mohlo být tak 17-18 a ona teď zpívá líp jak tenkrát.

0 3
možnosti
Foto

J37i24ř26í 50K41i23n78d66l

19. 10. 2015 11:50

Paní H. Vondráčková, výkladní skříň socialismu je ochotnazpívat s kýmkoliv, jen když z toho něco kápne, stejně tak byla ochotna sbožským Kájou chodit zpívat soudruhům na UV KSČ, když pořádali mejdan. Rv

6 0
možnosti
BT

skromně jste zamlčel že ono referendum se netýká jen obyvatel anektovaného území ale všech obyvatel státu jemuž je uzemí ukradeno, obyvatelé Krymu nemohou v referendu rozhodovat o území které jim nepatří, ono totiž patří celé Ukrajině, takže účelově překrucujete, v ČT se nekoná žádná dehonestace Ruské federace, v ČT jen popisují jak se Ruská federace chová, že se vám to nelíbí je možné pak ale žádejte změnu chování rusáků ne toho co o nich kdo sdělí

zbytek článku je se stejného kadlubu

8 1
možnosti
Foto

Všechny postsovětské republiky patřily Sovětskému svazu, ale samy si rozhodly o své samostatnosti v referendech jen na SVÉM území. To samé platí o republikách patřících pod bývalou Jugoslávii. I ve Skotsku patřícím pod GB se dělá referendum jen v něm samém. Ono by to bylo snad až úsměvné, kdyby o samostatnosti Skotska rozhodovali Angličané, Welšané, či Severoirčané.

1 1
možnosti
Foto

V roce 1968 to také přeci nebyla okupace ale internacionální pomoc, v duchu Vašich úvah.

7 0
možnosti
Foto

a taky mne to označení pořádně s..lo. Skoro stejně jako dnešní propaganda.

1 3
možnosti