Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

No zrovna Kanada má do toho co mluvit. Nejprve nás odsuzovali za diskriminaci části našich´obyvatel a no když přišli na to, jsou zač, tak nám je v tichosti lifrovali zpět. Jak Kanada, tak i USA jsou za velkou louží, tak by se měly starat o své problémy. Mají jich dost a ne strkat rypák do věcí, který maj podaný dost zkresleně. Náš MZ měl rád becherovku, teď zas slivovičku, Holland zase milenky, Clinton byl zase pasivní kuřák a dalo by se pokračovat

3 0
možnosti
SS

Tady mu rikaji vetsinou Czech Yeltzin ...

0 0
možnosti
ZM

Nu, pokud kanadské noviny píší tak, jak uvádíte, tak už se nedivím tomu, že je Jará Rank tak rozdováděná.

1 1
možnosti

Nechápu, proč se stále snažíme vidět svět bipolárně, proč stále vyhledáváme studenou válku. To se vám po ní tolik stýská? Vždyť světové myšlení je úplně někde jinde. Hledání pravdy je v současném nažhaveném světě nejrůznějšími desinformacemi těžké. Nechybí nám úcta k druhému člověku? Nechybí nám úcta ke svobodě i druhého člověka? Nechybí nám smysl pro spravedlnost?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Snad proto, že je Země bipolární. Co to má společného se studenou válkou? Tohle je válka o sféry vlivu. Proč myslíte, že se po ní někomu stýská a nevím koho máte na mysli. Světové myšlení? To myslíte třeba USA a Fergusson?

0 0
možnosti
PN

To, co řekl Zeman o americkém pivu není urážka, ale pouhá pravda. Byl jsem tam půl roku a pár amerických piv jsem ochutnal a věřte mi, že to fakt nejde. Horší pivo jsem pil jenom v létě v Normandii. A to mám zkušenosti z celého světa od Sachalinu přes Taiwan, Azerbaijan, Indii, Jižní Ameriku, Kanadu USA a další státy. Ani Indický Kingfisher není takový hnus jako běžné USA pivo. Naštěstí tam mají pivo i z jiných částí světa. Předpokládám, že to americké místní pijou jen proto, aby světu ukázali, že jsou pořád tvrďáci a jen tak z něčeho se neposerou a nepoblejou.

0 0
možnosti
PL

P28e55t19r 32L84u31k65e80š

26. 11. 2014 13:20

To dokazuje, že ovce jsou všude stejné.

0 0
možnosti
Foto

Kanadu ve světě bere vážně už pouze USA a Ukrajina.

Podívejte se na hlasování v OSN zde: http://czech.ruvr.ru/2014_11_24/Zeme-ktere-podporuji-nacismus-0234/

A 115 zemí už mělo odvahu postavit se proti tomuto "demokratickému" výkvětu, který ve skutečnosti podporuje nacismus. Toto si myslím, že si uvědomuje i prezident Zeman, že se USA, Kanada a EU dostávají do stále větší světové izolace.

1 2
možnosti
MS

Propagovat české pivo tak, že konkurenční zahraniční značky označím za "špinavou vodu", to je skutečně "čistá" práce, hodná prezidenta Zemana. To je skutečně politik a diplomat světové třídy. :-/ Rv

7 1
možnosti
MK

Typické pro Zemana. Podrazy a dehonestace....viz předvolební kampaň.

4 2
možnosti
JT

To bude tim, ze kanadani jsou blbi. To, ze je Zeman hulvat a sprostak jeste neznamena, ze nema pravdu.

6 5
možnosti
MK

A v čem má pravdu? Pil jste někdy Mooshead?

4 2
možnosti
MK

Článek nebudu komentovat. V USA a Kanadě se vaří piva, kterou jsou daleko kvalitnější než to co se většinově prodává u nás. To, že jsme nejlepší na světě ve vaření piva je jen legenda. Výborná jsou německá piva, belgická, nizozemská, irská, skotská. A pokud měl někdo možnost ochutnat japonsko Saporo, tak si musí lebedit. 

A že by se někdo v Kanadě styděl přiznat,že je Čech, tak tomu nevěřím. Protože to co řekl Zeman stejně většina Kanaďanů neví, stejně jako Američanů a i kdyby věděli, tak to není pro jejich život podstatné.

10 0
možnosti
Foto

podle ní nás vehementně pomlouvají v tisku. Zpochybnit se dá všechno, ale pokud jde o česká piva tak je něco podobného jako co Čech to muzikant, nebo české zlaté ručičky. Možná to kdysi platilo, ale ne dnes, kdy české pivovary vlastní cizinci a do kvality zasahují hypermarkety a spořívý český pijan.

4 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik