Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

To je keců s tím vymíráním. Vše se mění. To, že nějaký národ stárne a vymírá, ještě neznamená, že to něčemu vadí a že to tak bude za 10 let.

1 0
možnosti
ZB

Čas odhalí pravdu.Zatím je pravda taková,že nejen Německo vymírá a to není pro budoucnost,přesahující jedno volební období, dobrá zpráva.Co s tím?

0 0
možnosti
Foto

Vymírají Němci zhruba tempem 200 tisíc ročně, ne však Německo. To každoročně zvyšovalo počet obyvatel o zase 200 tisíc díky přílivu cizinců. Normálně se na tom nejvíce podíleli Poláci, Rumuni, Bulhaři, Ukrajinci což je pořád lepší než Nigerijci, Eritrejčané, Afghánci...

4 0
možnosti
VV
Foto

Motivace Frau Merkel je jasná rozředit národy a vytvořit jeden evropský národ. Jedna EU a jeden národ. Nebylo to tu už v dějinách ?

8 0
možnosti
Foto

Moc zkrátka zatemňuje mozek...

Nebo, chudinka, baštila moc veterinárně nekontrolovaného hovězího ze skotu krmeného masokostní moučkou.

3 0
možnosti
Foto

Skvělé, pane Bicero. Osobnost této ženy je asi opravdu nejlépe popsána v tomto (překládat už nebudu):

Wie kann man das Wohl des Landes einer Frau anvertrauen, die keine eigenen Kinder, auch keine adoptiert hat und die ihren Ruhesitz in Paraguay einrichtet?

Politik, který by se na penzi richtoval do ciziny, by byl pro mě absolutně nevolitelný.

Snad Klaus na Slovensko, kdyby to Lívia chtěla.

7 0
možnosti
VV

To byste snad ani nebyl vy, abyste ten mnohokrat vyvraceny nesmysl nepouzil.

0 0
možnosti
Foto

V principu souhlasim. Lepe bych to nenapsal.

13 0
možnosti
PH

P64e57t90r 27H33a28l88í69k

2. 1. 2016 13:05

Motivace Frau Merkel je jasná. Získat Nobelovu cenu za mír a pak se na důchod odstěhovat za zničené na svoji novou farmu v Paraguayi.

Citát z Německa:

Wie kann man das Wohl des Landes einer Frau anvertrauen, die keine eigenen Kinder, auch keine adoptiert hat und die ihren Ruhesitz in Paraguay einrichtet?

Jak je možné svěřit blaho země ženě, kteerá nemá vlastní ani adoptované děti a na důchod si připravuje ranč v Paraguai.

21 0
možnosti
PH

P36e84t59r 86H42a40l22í24k

2. 1. 2016 13:05

oprava: ze zničené Evropy

0 0
možnosti
DB

V tomto příspěvku lze najít něco málo skutečné pravdy. A to, že .....Argumentovat vizí skvělé budoucnosti je vlastní všem vládcům, kterým se nedaří zvládnout současnost.....

Takto argumentovali, či spíše slibovali všechny církve...když budete dnes poslouchat své panstvo a budete poctivě dřít a necháte se okrádat,, tak se pak dostanete do ráje. A stejné je to i u islamistů, kterým se slibuje 72 pannen v nebi, když zemřou při bombovém útoku. A stejné sliby měli i komunisté. To je totiž systém vládnutí, ohloupnutí mas ve svůj vlastní prospěch.

Ostatní slova o tom, že myšlenka spojené Evropy je špatná, jsou naopak přesně ve smyslu vládnoucí třídy. Marx totiž měl pravdu ...v jednotě je síla...a tak je pro vládnoucí elitu dobře, když se my nedokážeme spojit....

Při kritice Merkelové je nutné si prvně uvědomit, že existuje vládnoucí elita, která se skládá ze dvou elit...z elity diskrétní...tu nikdo nezná, a z elity pomocné, a to jsou všichni ti, o kom si lidé myslí, že jsou to volení vládci. V podstatě jsou to jen lidé, jako Jidáš, kteří si nechali zaplatit svou funkci a v té funkci nepodporují nás ale přesně a na slovo poslouchají členy diskrétní elity....skutečných vládců.

Všimněte si například jak rád jezdil jistý profesor Klaus do USA přednášet do Institutu CATO. Ale když ho vyhodili, nazval je hlupáky? Proč jezdil k hlupákům? A vyhodili ho, když přestal plnit funkci hlásné trouby u nás.

Takže pochvala za správný postřeh, jak nás ohlupují vládnoucí elity a jak nás ohlupovali posledních několik tisíc let. Ale to ostatní je špatně viděno, špatně pochopeno, špatně analyzováno. Je to jinak

Doporučuji shlédnout sérii BORGIA a přečíst Machiaveliho. Tam najdete pravdu o vládnutí a pochopíte, co s námi dělá naše vládnoucí vrstva.

0 2
možnosti
Foto

Ono s těmi i nejpohádkovějšími myšlenkami, ideu EU nevyjímaje, to bude těžké, dokud je bude realizovat lidstvo, které především kouká, jak toho druhého co nejvíc odrbat.

4 0
možnosti
JV

Pokud vim ,nemuze byt cizinec ktery dostava socialni pomoc Nemcem.Tak ,ze je mohou vzdycky po valce v jejich zemich vyhodit zpatky.

0 0
možnosti
Foto

Mohou??? Představte si 5 milionů lidí, kteří z Německa po dobrém odmítnou odejít. Jak je odsud dostanou? Násilím? To by bylo nelidské!

8 0
možnosti