Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Je mi vás líto. Mrzí mě,že jste takový hulvát. Nashledanou a příjemný den.

8 8
možnosti
Foto

to myslíte autora, jako mne? Nespletl jste si diskuzi? Nechtěl jste reagovat u jiného blogu? Pokud ne, tak to buď přestaňte hulit nebo pít. Protože tohle nemůže napsat myslící tvor.

7 4
možnosti
MP

Dlouhodobě se znám s přítelem,který je fanatik havlista. proto vím,že pravdu nechce znát  říká jí lež .Při nedostatku argumentů začíná urážet

12 2
možnosti
MP

Ale vy sám jste nedodal jediný argument. Při nedostatku důkazů jste začal urážet – to jste se popsal mistrně, ale nebylo by lepší dodat nějaký argument? Mně – na rozdíl od vašeho přítele – pravda zajímá, ale jak vidno, vy ji nemáte; jinak by přece nebyl pro vás takový problém ten nedostatek argumentů napravit. To, že jsem fanatik, není argument.

0 11
možnosti
JD

primitivní jedinci se chovají jako smečka

15 0
možnosti
Foto

Tady byli jen dva a přesto se nebáli smečky, kterou měli proti sobě. To je důvod k zamyšlení, co jsme my vůbec zač.

2 2
možnosti

A teď si představte tuhle situaci, kde žádní cikání nefigurují.

Žák dostane dvojku z chování, rodiče skončí u přestupkové komise, o rodinu se začne zajímat sociálka...

Stejně tak by to mělo fungovat i v případě těch cikánů, ne?8-o

17 0
možnosti
MP

To jsou důsledky havlismu-nechme je být,oni za to nemohou. Řešení je dlouhodobé,ale principiálně velmi jednoduché. Kdo nedá dítě do školy,nemá nárok na přídavky. Vzdělání je základ převýchovy. Zákony neplatí pro každého. Od jisté doby je přísný zákaz v mediích zvěřejnovat kriminalitu nepřizpůsobivých. Je notno zvolit si stranu,která má řešení problému,např.Svobodní. Odkládáním řešení se problém jen vyhrotí a doplatí na to všichni,úplně všichni.

18 3
možnosti

P80e48t59r 75Š51v49e42c

26. 4. 2013 8:49

XTohle jsou jen důsledky, příčiny je třeba hledat jinde:-/!!!!!!

9 0
možnosti
DM

Zkuste si predstavit prubeh cele teto sceny v pripade, kdy by byl ucitel legalne ozbrojen. Obavam se, ze ten, kdo by prisel k ujme na zdravi, by nebyl ucitel, ale ti neviditelni. Skoda, ze to tak nedopadlo :-(

9 1
možnosti
Foto

..., popřípadě spousta dalších lidí, včetně dětí...Nebo by učitel vyzval dotyčné rodiče, aby jej následovali třeba do tělocvičny, kde zrovna nikdo není, takže je tam bezpečně zastřelí...?

0 1
možnosti
DK

Moje vize je, ze cely problem skonci jednou obcanskou valkou. U Romu totiz nedochazi absolutne k zadnmu pokroku. Neda se rict, ze dnesni Romove by byli lepsi nez Romove pred 10, 20 nebo 50 lety. Spise se to zhorsuje. Vzhledem k tomu, ze jejich pocet prudce stoupa a ekonomicka situace CR v lepsim pripade stagnuje, je zrejme, ze situace je neudrztelna. Prijde doba, kdy se Romove nebudou stitit za bileho dne se vam ve skupine vlamat do domu a okrast vas. Jakmile lide prijdou i o pocit bezpeci doma, vypukne obcanska valka...Osobne se ale obavam, ze k tomu nedojde driv nez za 20 let. Na ma slova ale dojde...

29 0
možnosti
PT

Osobne se obavam, ze valka neprijde driv nez za 20 let... dobry no. Ja pozoruju to, ze lide jako celek se nevyvijeji, ne jen cikani.

1 12
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik