Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M38i55l30a46n 74K68e43s44l

20. 2. 2016 21:58

Někteří uprchlíci prý na transport do Česka čekali celý rok v pronajatých bytech v Libanonu.Proč odtud utíkali,když jim tam nikdo nic nedělal.

0 0
možnosti
RO

fakt nechápu, proč vám vadí, koho si nějakej trouba nastěhuje domů. snad jenom ty posranecký náhrady?

0 0
možnosti
PB

..... no von zrovna vedle není, - serfuje na vlnce teho jedinýho a správnýho bruselskýho proudu,- kdo je tady "vedle" tak to je vobyčejnej člověk vodstavenej na vedlejší kolej aby do migrace nekecal. Nyčko vyrukoval s placenou nemocenskou, valorizovanejma důchodama a minimální mzdou ..... jsem ve fázi nakupování přízně ! R^

1 0
možnosti
Foto

Zrovna jsem narazila na video s autobusem plným migrantů, jehož průjezd zablokovali občané jistéh německého města:

https://youtu.be/Kr9SsshX2EA

Hned úvodem rozčilená migrantka v hábitu na demonstrující nenávistně fluše, samozřejmě z bezpečí kabiny, tedy na přední sklo autobusu (zevnitř).

Odporné.

(zdroj SecurityMagazin)

2 0
možnosti
HM

Lidská paměť bývá krátká, tehdy muslimské uprchlíky přijímal Klaus a Zeman tehdy ani slůvkem nepípl, že nás sežerou, neintegrují se nebo mu ukradnou jitrnici...Dneska Zeman lidi tak oblbuje, že se chudáci bojí i křesťanů ,nebude dlouho trvat abudou vyhánět i Vietnamce !!

1 11
možnosti
MD

A to je vse, co mate na M. Zemana? Bude to stacit?

2 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1281x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik