Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P77e60t38r 75K87u70č54e20r11a

21. 7. 2014 19:40

Vy by jste se nechal zastrelit pro suchej brambor? To vam necadi ze argumentujete s pouhyma domenkama?

0 0
možnosti
PK

P76e61t38r 63K90u48č37e26r49a

21. 7. 2014 19:46

*nevadi,

kazdopadne by jste mohl sdelit kolik je takova rozumna hranice. PS co placeni provokateri?

0 0
možnosti
IM

I95v45o 77M48i71l40d74a

21. 7. 2014 14:45

víte, on nikdo nevyšetřuje ani onen palácová převrat, co se udál vloni u nás! a že tehdá nikdo nepadl? hmm, byly ale pošlapány demokratické zákony, znectěny výsledky demokratických voleb, ústava a její zvyklosti byly označeny za debilní, i nějaký ten monstrproces se najde a koryta eurovepřů jsou nekontrolovatelná...., myslítesi, že tohleto někdo někdy prošetří a viníky postaví před soud??????

1 1
možnosti
JH

J69a94n 57H39y49n35e77k

21. 7. 2014 13:50

Ta diskuse je zase přihlouplá hádka, která nic neřeší. Každopádně je třeba hledat prvopočátek problému na Ukrajině. Ukrajina se propadla do hluboké krize a to nejen ekonomické, kde je největší příčina dnešního problému a s tím i do krize politické. Pokud Kyjev zvítězí, budou si Prošenko a ti druzí poklepávat po ramenou, ale oni tímto Pyrrhovým vítězstvím prohráli na plné čáře. Mohou děla co chtějí a přesto dojte k rozdělení Ukrajiny. Bohužel se stigmatem krveprolití. A co se stalo v poslední době je právě jedním z důsledků politiky současného presidenta a jeho přisluhovačů, kteří nebyli nikým voleni.

4 1
možnosti
MN

nic se nevysetri, protoze se rychle z likvidovaly dukazy .. zaprve se rychle tela zasazenych spalila aniz by kdokoli udelal pitvu a pak potichu zlikvidovali i stromy na Majdanu ve kterych byly kulky podle kterych by se dalo zjistit odkud byla vedena strelba... Jak rozdilny pristup ze? ... kdyz ted spadl ten boeing tak rvou v Kyjeve, ze se Rusko a separatisti snazi likvidovat dukazy - a vsechna nase media se k tomu pridavaji o Obamovi a Kerrym nemluve - ale kdyz se likvidovaly dukazy na Majdanu tak bylo tichoucko!

17 2
možnosti
MN

a jeste drobnost, precetl jsem si tady neake duvody proc pry se to nemohlo vysetrovat ... tedy duvody naprosto smesne - jako ze pry se museli vyrovnavat s ukradenim Krymu apod.  Nevim nic o tom, ze by se nekde kriminalka vyrovnavala s nejakym politickym tematem - ta proste bud setri a nebo neni zajem na setreni, tak je v klidku!

15 1
možnosti
Foto

Jako jeden z vedlejších, sice celkem bezvýznamných, ale přesto zajímavých důsledků ukrajinské krize spočívá v tom, že mezi zdejšími blogery velice zřetelně odselektovala ty rozumné, logicky uvažující, kteří často vycházejí nejen z českých ale i zahraničních (neputinovských) médií, od popletených příznivců spikleneckých teorií, nostalgiků za časy mocného sovětského svazu, vyšinutých exhibicionistů, zoufalců, kteří pořád dokola melou o tom, jak jim všichni lžou a jedině Halo noviny (příklad, za který lze dosadit jakýkoli jiný obskurní propagandistický zdroj) mluví pravdu....

Olšer, Vyvadil, Nigrín, Fojtík, Hermánek, Havránek, Bicera.....

6 12
možnosti
Foto

Buriánku, nevím kam řadíš sám sebe, ale mohu ti říci, že takové, jako jsi ty, mám rád. Jsou zpestřením a obveselením světa.

8 1
možnosti
TP

názvat lidi s majdanu desperáty může jeń rusofilský kolaborant a to jste autore blogu

7 13
možnosti
Foto

Víte vůbec, co to slovo znamená? Doporučuji vyhledat, přesně na ně sedí.

6 0
možnosti

V čem porušili ženevskou úmluvu?

3 0
možnosti
Foto

Stříleli mysliveckými zbraněmi. Činy proti ŽÚ mají státy okamžitě nahlásit a má se zahájit vyšetřování.

6 3
možnosti
JP

Zevlující neonacisté na Majdanu dostali příležitost k vraždění policistů a civilního obyvatelstva. Banda parazitů, kteří byli po řadu měsíců sponzorováni živly, co chtějí rozpoutat třetí světovou válku, uskutečnila na Majdanu své vražedné představení, za nějž byla placena. Pozornost mezinárodní veřejnosti má být upnuta právě tímto směrem. Jde především o to, zabránit Rusku a Číně v rozsáhlé hospodářské spolupráci, která má být podpořena zavedením měn, krytých zlatem. Tím by USA zmizely z hospodářské soutěže, jako první velmoc světa. Astronomické zadlužení USA (přes 15. bil. dolarů), by se dramaticky navýšilo. USA nezbývá nic jiného, než vyprovokovat konflikt do té doby, než Rusko a Čína zavede konvertibilní měnu, krytou 100% zlatem. Proto teče krev. Je známo, že česká média i politika byly a jsou jsou papežštější, než papež. Věřme, že tragedie vymývání hlav nebude mít dlouhého trvání. Už s ohledem na naše předky, kteří se masově dopouštěti hajlování a udávání za Hitllera i za bolševika. Jedni i druzí mi jsou naprosto odporní. Všichni ti, kteří mají dnes tendenci chovat se stejně, skončí na smetišti dějin.

8 5
možnosti
HJ

Na vás se ta součastná vedra podepsala maximální mírou...

5 7
možnosti

V polovině dubna požádaly ukrajinské úřady Mezinárodní trestní soud (ICC) o spolupráci při vyšetřování událostí na Majdanu mezi 21/11/2013 a 22/02/2014. Navíc je Ukrajina v dost špatné situaci kvůli zásahům z Ruska, takže to opravdu asi nebude priorita. Každopádně se vyšetřuje a fakt, že to nevíte, neznamená, že je potřeba si kolem toho navymýšlet takovéhle pohádky.

3 4
možnosti
Foto

A ono je to něco stojí, že nevyšetřují?

7 2
možnosti
Foto

Už skoro pětadvacet let uplynulo od letenských demonstrací proti Jakešovi. Statisíce desperátů na nich trávily celé týdny. Nikdo nezjišťuje z čeho celou tu dobu žili. Kdo je tam nalákal. Odkud se objevily peníze, kterými je platili. ;-D

6 5
možnosti

Tak zase tohle přece každý ví, že. Zaplatil to Havel z krvavých židovských peněz vólstrýtských banksterů, které mu dali na to, aby u nás zrušil zbrojní průmysl a ponížil Rusko ;-D.

3 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik