Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Výborně napsáno, podepisují každé slovo. Díky! :)

1 0
možnosti
Foto

I49v70a67n 72M40a66r83e22k

15. 1. 2016 16:57

P. Bicero, skvěle napsáno. . . . karma ! R^ [>-]

"Výkon" p. Palaty asi komentovat netřeba RvRvRv

2 0
možnosti
SN

:-).....Pěkně napsáno! kam zmizel Váš včerejší článek " Polsko pod kuratelou EU " ? KDyž jsem se k němu dostal, byl tam už jen nadpis, bez textu, teď už neexistuje! R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Doplatil na poruchu. Když opustil titulní stránku, měl čtenost 44 a tak jsem ho stáhnul a tu myšlenku použil v dnešním. Dík.

2 0
možnosti
MK

No NeDemokratické je vše to, co neschválí USA a jejich věrný vlezdoBruselista EU. "palatu" jsem nečetl (škoda peněz za papírové vydání), ale devalvace nebo snížení hodnoty pomáhá exportu a snižuje import, neb co u nás udělal obtloustlý Singer!!No, že de ropa dolů, to má vliv nejen na Rusko, ale zejména arabské země, Norsko, ale i USA. Zajímavostí je, že cena ropy jde dolů a benzín (nafta), jde cenou dolů nepatrně a já se dost "hloupě" ptám: "Kam mizí ta marže?"

5 1
možnosti
OK

Podle mého názoru směřuje Polsko špatným směrem. Nehledě na to, že EU taky, byť jiným. Ale jistá kauzální souvislost tu asi bude.

2 5
možnosti
JZ

Polsko hlavně není ruským poskokem a to je dobře. A vláda PiS je ještě víc protiruská než vláda Občanské platformy. To je zkrátka fakt. :-)

7 2
možnosti
Foto

podle zásady, je lepší sloužit proradnému králi než zadluženému rytíři

1 2
možnosti
JC

Palata je zcela mimořádný lhář a demagog.

7 1
možnosti
Foto

Sám si všechny nepochopitelnosti typu, jak je možné, že toho gaunera pustí soudce z vazby, jak to, že někdo může psát tak nehorázné lži, jak to, že na Ministerstvu obrany neví, že skutečná cena letadel, obrněných transportérů atd. je poloviční, vysvětluji úplatky.

3 2
možnosti
  • Počet článků 992
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik