Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jsem někde psala, že jsem ještě před udělením cen věděla, který vyhraje.

Stačilo mi přečíst si, o čem to je a bylo to jasné. Příspěvek mi byl vymazán. 

Asi proto, že jsem napsala že to byl film napasovaný na kdysi vyhlášenou 

 tzv.pozitivní diskriminaci (pamatujete na ten absurdní výraz?)

0 0
možnosti
Foto

pamatuji. Dnes mi smázli nevinný článek popisující včerejší událost na naši prodejně, kdy praskla odpadová trubka z bytovek v prvním a druhém patře nad námi a co v ní bylo, to se rozstříklo po nábytku i nádobí. Smradu jak v senkrůvně. Nazval jsem článek blog o ..... a použil slovo, které je o stupeň vulgárnější než lejno. A už jsem ho měl v soukromých. Jsou nějak outlocitní.

0 0
možnosti
JS

Měl bych pouze jeden návrh. Bylo by pro začátek dobré, aby ti pánové, kteří tak odborně rozhodli, si alespoň ze svých kapes uhradili náklady na tu parádu s předáváním cen.

3 0
možnosti
IK

Zkrátka film natočený jako propaganda, takříkajíc na společenskou objednávku.

Zajímalo by mě, jaký příspěvek (dotaci) dostali pachatelé z daní těch, kteří se kvůli skutečným cikánům nevyspí, nestačí hlídat majetek, případně si pečlivě rozmýšlí, jak se dostanou domů z kina (to by také nebyla špatná scéna: obdivovatelé filmu Cesta ven jsou cestou z kina zmláceni a okradeni tlupou protagonistů onoho snímku).

7 0
možnosti
Foto

Nejde jen o Romy. V celé Evropě se začínají roztahovat pobudové a lumpi a slušná, zatím většina, místo aby tomu zatrhla, dokud je čas, tipec, tak jim vyplácí dávky a láká sem další podobné. Jednou z toho bude mazec. Vznikne jen co se EU složí jak domeček z karet a státy budou muset hospodařit jen do výše toho, na co bude stačit kasa.

6 0
možnosti
Foto

Velká karma, pane kolego. I za "socíku" občas vyběhl film, kde účinkovali "osoby cikánské národnosti" a myslím si, že to bylo natočeno daleko lépe a daleko méně násilně.

8 0
možnosti
Foto

Díky, od zkušeného a rozumného těší o to víc.

3 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik