Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH
BH

Pro slepou dobrotu na žebrotu!! ;-(

3 0
možnosti

Proč mít tři a více dětí, když práci vykonávají stroje a je jí málo. Občanům to rychle došlo. Technologie předběhla myšlení politiků, kteří potřebují co nejvíc ovlivnitelných voličů. Aby nepřišli o koryta, raději zničí vlastní zem.

3 0
možnosti
JT

Tak nejak ale ekonomie nefunguje.

0 0
možnosti
JV

A to pane autore blogu ,ze postkomunisticke zeme jen EU vyziraji je v poradku ? Kdyz maji neco EU vracet (kvoty) tak rvou proti Nemcum.

Za vas blog velky minus.I kdyz se do me ted ti radni spoluobcane daji.

0 7
možnosti
JT

Jake vyzirani ? Platime do EU dost penez a ani nam neco usmrknou zpet na zbytecnosti a EU propagandu.

0 0
možnosti
DV

D69a72v59i76d 40V35l18k

14. 9. 2015 8:35

Vždycky se mi líbí, když se nějaký "Správný Čech" naváží do Německa. Je pravda , že spousta lidí zejména seniorského věku žije pořád v zajetí válečných křivd druhé světové války i když je mnozí z nich už ani nezažili a jejich vztah k Německu je tím značně negativně zatížen. Kde bereme, ale my Češi právo pořád Němcům kázat jak mají dnes žít. Podle mne je Německo příkladem dobře fungující demokratické země s nejnižší nezaměstnaností v Evropě a skvěle fungující, jak ekonomikou, tak i občanskou společností a věřím, že masové přijetí uprchlíků není z jejich strany jen aktem milosrdenství, ale i značně racionálním rozhodnutím.

1 6
možnosti
LN

..trošku to přetočím...kde berou Němci právo nám Čechům kázat jak máme dnes žít ..tedy třeba kolik imigrantů, které si oni pozvali si my nakonec máme vzít k sobě...???

..s panem Bicerou ne vždy souzním...ale tady...i proto že si tentokrát odpustil poznámky o tom jak to všechno řídí ti zlí amíci....jsem nakloněn mu přiznat...že má pravdu....

8 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik