Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Problém je podstatně složitější a zároveň mnohem jednodušší.---když víte o co jde.... Jde o dvě věci.. Jedna je obrovský nárůst produktivity práce a nízká porodnost, na druhé straně jde o důchodový systém a o příjmy vládnoucí třídy.

Nárůst produktivity znamená spousty výrobků, které nikdo nekoupí a tím se zvyšuje nezaměstnanost. Nízká porodnost je logická reakce rodičů v rámci evoluční rodičovské investice - dnes se rodičům vyplatí mít málo potomků a hodně do nich nainvestovat, než mít mnoho potomků, jak tomu bylo za Metternicha.

Proti stojí systém průběžného financování důchodů, který pod vlivem produktivity práce, nízkých platů a rodičovské investice, nemá dostatek platičů na důchody. A největším problémem je nenajedená vládnoucí třída, která vyplácí nízké platy. Platy v soukromé sféře se automaticky drží vzoru platů ve státní sféře...kopíruje ji, a tak stát vlastně určuje výši platů, a tím ovládá obyvatelstvo.

Ale chápu členy vládnoucí třídy, někdy je s lidmi fakt kříž. Nic nechápou a myslí si, že ví všechno. A tak dělají paseku a toho se přesně bojí vládnoucí třída. Asi jako se ŘÍM bál SPARTAKA.

A proto pozvala do EU utečence, protože ti budou mít chuť pracovat relativně za málo a budou hodně utrácet, a my, domácí obyvatelé jim budeme financovat vzdělání, a i sociální dávky, takže na nás zbude méně a to je plán vládnoucí třídy.---ochudit domácí obyvatelstvo, dát peníze utečencům, kteří budou nakupovat jak zběsilí, a naše peníze, potečou přes kapsy utečenců do kapes vládnoucí třídy.

A o nic jiného zde nejde.

Lidi probuďte se.

Vše co nám tvrdí představitelé vládnoucí třídy je nesmysl, klam a mam a má jen jeden cíl....jejich výhody a naši nevýhodu.

0 0
možnosti
Foto

Ať koupím co koupím, pomáhám hlavně průmyslu Číny a našim importérům a prodejcům. Evropským výrobcům pomůžu snad jen když koupím auto a to si nesmím vybrat japonské, které vyhrávají testy spolehlivosti. Ani v ekonomice nefunguje perpetum mobile, které by se roztáčelo poskytováním zdarma dávek lidem, kteří by je v tu ráno roztočili nákupem zboží a ty by se vrátili výrobcům a tak pořád dokola. V tom případě byste na to nepotřeboval zvát imigranty, ale stačilo by peníze v mnohem větší míře rozdávat zaměstnancům, důchodcům, nemakačenkům a nastal by ráj.

2 0
možnosti
  • Počet článků 992
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik