Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Ono je nutné se podívat dál než na titulky. A především počítat do milionu, než se zjistí, jak to vlastně bylo. Třeba Clausnitz. Té ubytovně velel jistý pan Thomas Hetze, (velmi případné jméno), člen AfD, který na shromážděních svoji nenávist k uprchlíkům a Německému státu, který ho živí, dává hlasitě najevo. Pak tu máme jeho bratra Franka Hetze, který lajkuje na Facebooku kdejakou hovadinu, kterou tam AfD poustuje. I on je momentálně závislí na státních zakázkách, jeho firma totiž staví kontejnery pro uprchlíky. Pak tu máme třetího bratra, jménem Karlsten, ten pracuje u Franka a tedy také vyrábí kontejnery. Ve volném čase pak pořádá zátahy na autobus s lidma, který nemají ani ahnung o tom, co se to tam venku děje. Podle mě, je to typické pro frustrovanou rodinu, která by bez státu nejspíš chcípla hlady. No a teď ten stát ještě nedělá co si přejí, bojí se jít protestovat proti politikům, tak si vybijou vztek na nějakým chudákovi v autobuse. Já se pohybuju spíš na severu, v Brémách je teda zatím klid, i když je tu uprchlíků taky hafo.

1 2
možnosti
PB

.... mňo, vona nátura Rakušáků je inačí vod Němců,- do tej Vídně mám blíž a voni ke mě taky,- ..... velice taktně položíte otázku (v soukromí) co na to říkají a voni jenom kroutijou hlavou a mávnou rukou,- nezájem. Když dají pár drinků nejsou o moc hovornější ale přidají vysvětlení,- ..... oni se totiž STYDÍ ! (?) proto odmítají palčivý témata vůůůbec komentovat ,- viz. závažná kriminalita - vraždy, bankovní loupeže, "pedofilní" kauza s holčičkou ve sklepě, vnitří politika, migrační krize etc.etc.

1 0
možnosti
Foto

v Dolomitech jsem navedl téma přivandrovalců s hoteliérkou a i když tam jezdím už 9 let, tak jsem ji ještě neviděl tak naštvanou. Je úplně jedno jakou řečí kdo mluví či jestli si říká Němec, Čech nebo Rakušák. K bazálním věcem máme absolutně stejný přístup a mezi ně patří i vztah k teritoriu. Tato věc je natolik zásadní, protože ji v sobě máme zapsanou už od dob kdy jsme byli pralidé a ještě mnohem dřív. Stačí se kouknout na všechny živočichy.

1 0
možnosti
MD

No jo no, budou to mit mistni 'dementori' cim dal tim slozitejsi. Dobry clanek.

3 2
možnosti
JZ

Nekteri Cesi uz po hodinove navsteve Nemecka toho o Nemecku vedi vice nez v Nemecku zijici Nemci. Kupodivu jsou to vetsinou v Cesku zijici Cesi, kteri toho o Cesku prilis nevedi.

2 8
možnosti
Foto

K bazálním věcem máme absolutně stejný přístup a mezi ně patří i vztah k teritoriu. Tato věc je natolik zásadní, protože ji v sobě máme zapsanou už od dob kdy jsme byli pralidé a ještě mnohem dřív. Stačí se kouknout na všechny živočichy.

0 0
možnosti
JS

To píšete o bývalé NDR. Pro vyváženost by jste mohl napsát výsledky víkendového referenda o uprchlících ve Švýcarsku. Tímto nechci ani naznačit, že tady chci nějaké uprchlíky ale na západ jich bude muset přijít ještě hodně milionů aby sdíleli náš pesimismus.

0 0
možnosti
Foto

O Švýcarech vím, že jsou dost nacionalističtí a volební výsledek si vysvětluji tím, že cizinců je tam už víc než Švýcarů.

0 0
možnosti
JV

Pokud vim ,denucianti a praskaci na to maji "jini "licenci.Kazdopadne ne Nemci .

Neco tak hloupeho uz jsem dloho necetl.

AntikarmaRvRv

2 8
možnosti
Foto

vážený greenhorne, ;-D;-Dzkuste se zeptat nějakého východoněmeckého pamětníka na Stasi a její donašeče a pak pronášejte soudy.

6 2
možnosti
Foto

Máte pravdu. Kamarád dělá leta v Bavorsku a říkal to samé. Lidé se tam bojí cokoli říct.:-(

12 3
možnosti
Foto

ono je to v celé Evropě, jen někdo pronese něco proti dosud menšinám je z něj v tu ránu rasista, i když jeho názor má reálný základ.

6 0
možnosti
Foto

vy asi do Německa moc často nejezdíte

3 6
možnosti
Foto

povězte nám třeba něco bližšího o sobě. Myslím, že by to mnohé vysvětlilo.

1 0
možnosti
LN

...nooo...tohle už jsme tu měli...na vlastní oči jsem viděl archiv...bývalé tajemnice MNV.....neotevřeli jsme jedinou obálku.....ale vyzvali jsme ji ať si ten hnůj odveze....a ona to udělala...a možná to mají dodnes doma....

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1281x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik