Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Článek je opravdu velmi kvalitníR^ Karma jednoznačně!

2 1
možnosti
MD

Dobry clanek. Tak dobry, ze nuti nekolik zdejsich orliku belohlavych prestat letat jinde a usadit se na nem. Karma .

4 1
možnosti
JS

Není co dodat. Začínám chápat, že není rozdíl mezi komunistickou cenzurou a politicky korektním zpravodajstvím v demokratické společnosti.

3 0
možnosti
Foto

Velmi působivé ..... akorát, že značně vylhané a spekulativní.

Pokud začnete používat tu věc na krku, dojdete k závěru, že ozbrojenci z řad arabských opozičních sil (v celém arabském světě) používají ze zbraní především kalašnikov. Pochybuji, že by jim tyto zbraně dodal kterýkoliv západní režim. Spíše se nabízí možnost, že to bylo Rusko. Ale ani ono to nebylo. Trh se zbraněmi, především ten černý, je tak rozsáhlý, že dnes není problém zakoupit téměř žádnou zbraň. Problémem je ji do místa použití dopravit. Tento problém u malých zbraní, kam kalašnikov patří, poněkud odpadá, zvláště, jde-li o země, které jsou rozlehlé a jejichž část hranic je jednak na moři a jednak ve špatně hlídatelných pouštních oblastech. Tedy to, čemu moji předřečníci v diskusi tleskají, jsou čiré spekulace. Nejpravděpodobnější se jeví varianta, že zbraně jim dodali obchodníci se zbraněmi (to nemají žádných skrupulí, protože zisk je zisk).

Jinak je tomu s předmětným výrokem pana Zemana. On existuje a média jej povětšinou citovala správně. A tam pan prezident prostě šlápl vedle. Použiju-li eufemistického obratu.

A za sebe dodávám, že prezident se sice může vyjadřovat jako poslední štamgast v páté cenové skupině, ale musí pak počítat s patřičnou odezvou.

Možná, že se Vám a Vašim chváličům výroky pana prezidenta líbí. (píši možná) Já je však považuji jen za ubohost odporující důstojnosti úřadu prezidenta republiky.

Co je však z jeho výroků posledních týdnů více než zřejmé je to, že pan prezident již zahájil předvolební kampaň před prezidentskými volbami 2018. Je jen otázkou, který eStéBák a který člověk napojený na ruské tajné služby mu zase umožní svými lživými inzeráty a svou agresívností zvolení.Rv

3 4
možnosti
Foto

Domníváte se že Al Kajdu proti sobě stvořilo v Afghánistánu Rusko, stejně jako Islámský stát, aby jeho žoldáci bojovali proti jeho spojencům? Opozici Kaddáfiho rovněž podle vás vyzbrojilo Rusko, aby jim potom ve vzácné kooperaci pomáhalo americké, anglické a francouzské letectvo.

4 2
možnosti
BM

Velmi dobréR^ a hlavně pravdivé.

Hezký den

3 2
možnosti
MN

pod tento clanek se lze jen podepsat! Dekuji! Karma!

5 0
možnosti
Foto

Velká karma, pane Bicero. Ale mám obavu, že zdejší publikum není na rozumné texty moc naladěno.

Závislost na předžvýkaných informacích je ohromující.

5 2
možnosti
Foto

dík, chybí jim naše praxe se socialistickým tiskem a i uměním. Kdy jsme se naučili číst mezi řádky a rozumět jen napůl řečenému či jen naznačenému.

1 2
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik