Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Tento "nápad" se mi jeví skutečně jako z říše velmi bujné fantazie. Způsob likvidace protikandidátů najímáním part kamuflující podpisy asi neobstojí v této, historicky první, přímé volbě prezidenta. Nejen občané, ale zhusta ani kandidáti sami nevědí, co je v prostupu sítem svářících se antipatií a sympatií voličů, debat, skrytých minulostí apod., vedoucích k vytouženému trůnu na Hradě čeká... Podstatnější je, že způsob odejmutí hlasů sčítáním chybovostí je diskreditující a nespravedlivý... a to jsou fakta, se kterými se bude muset správní a posléze ústavní soud důsledně vyrovnat.

1 2
možnosti
DD

Nevěřim na komlot ale moc to nechápu. Kdybych chtěl podvádět, vezmu obchodní rejstří a hned mám tunu zaručeně pravých jmen.

0 0
možnosti
LJ

Já bych s podezíráním počkal. Kdyby se ukázalo, že jeden z kandidátů neměl neplatné podpisy a ostatní jich měli spoustu, pak by to bylo jasné, pokud jich měli všichni stejný podíl, těžko někoho podezírat. Chyby byly v těch, co sbírali podpisy. Mne například obtěžovalo postupně několik pohledných dívek s tím, že chtějí podpis pro Zemana. Vždy jsem řekl, že já ho nepodpořím. Umím si však představit, že někdo to vyřešil tak, že tam "podpis" dal. Kdyby byly podpisové archy vystaveny na stolku na náměstí nebo v podchodu s cedukou "Chcete podpořit XY?", falešných podpisů by asi bylo minimum.

0 0
možnosti
Foto

Copak o to, to by samozřejmě možné bylo. Ale kdyby měli dostatek pravých podpisů, řekněme okolo 100.000, tak by je to nemělo rozhodit. Problém je, že všichni tři spadli docela výrazně pod 50.000 platných podpisů.

1 3
možnosti
EN

No jo,spadli pod 50.000 jelikož netušili co se na ně šije.

Nebyl by žáden problém nazbírat 70.000 ,jenže to by pak mohli ohrozit ty jež rozhodně volit nebudu,ikdyž možná Franze,když už Kocourkov tak pořádný ...8-o

3 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik