Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... bych to tej Andělce nebral,- somruje po Turkovi zašpérovat čáru tak se blejskne hlubokou myšlenkou na kterou Turek slyší,-....to jediný zatím "zvládá"!

1 1
možnosti
JC

V syrských záležitostech jsem plně na straně presidentů Asada a Putina.

2 3
možnosti

...to je důležité vědět;-D

0 0
možnosti

...z 27. 8. 2012 ?8-o

0 0
možnosti

Merkelová má samozřejmě pravdu, nebo si snad myslíte. že je správné, když rus přeorává Assadovi nepřátelská území půltunovými bombami civilista - necivilista a tím generuje další tisíce uprchlíků o které se pranic nestará?

3 4
možnosti
Foto

Pokud má Rusko porazit IS a rebely, musí je ničit tak, kde se skrývají. Pokud jsou natolik zločinní, že za úkryt volí civilní objekty obsazené civilisty, je to vina jejich a ne Rusů. Nedělat to, válka bude pokračovat roky a mrtvých bude tuplem. Pro to hraje podobný argument jako pro Hirošimu a Nagasaki. Za oběť atomovkám padlo na 300 000 civilistů, ale válku to skončilo. Kdyby pokračovala, obětí by bylo víc.

6 1
možnosti
VK

Uprchlická krize v Evropě, rozeštvaná Evropa...jediný, kdo z toho má radost je Rusko a jeho pátá kolona v Čechách. Jediné štěstí pro budoucnost je, že tihle pohrobci bolševika zde na blogu jsou již v kmetském věku a jejich generace končí. Úmyslně nejmenuji, každý ať si doasadí sám. Z mladých jsou tu nějací Cvalíni, ale to již nestojí za řeč.

9 12
možnosti
JB

R^R^Karma!Stále si ještě pamatuju blízký východ jako prosperující země se kterýma jsme obchodovali,jezdili tam stovky našich kamionů a jediný problém na cestě byli Turecké hory plné banditů,ale jelo se v kolonách pod policejní ochranou takže většinou nebyl žádný problém.Ano,jejich styl života se od našeho lišil a jejich pojetí svobody a demokracie taky,ale oni s tím byli spokojeni a žili šťastně.Pak se ale kdosi v USA rozhodl že jim tam zavede demokracii pěkně po Americku...zmar,bída ,hlad a válka je výsledkem americké demokracie na blízkém východě kterou by USA nyní zase tak rádi vyvezli i do Ruska,ostatně maličko už dovezli přes Majdan na Ukrajinu a pokud by jsme se zeptali na Ukrajině jestli se jim žilo lépe za "hrůzovlády" Janukoviče nebo nyní v "laskavé demokracii"pod taktovkou západu,byla by odpověď naprosto jasná EURv

10 4
možnosti

Pitomost, celá tahle oblast byla už dávno přetopený kotel,.který by stejně bouchnul nezávisle od jakékoli snahy. Byl to odpor vůči dlouhodobě vládnoucím a často autoritářským a zkorumpovaným režimům. Jak víte celé ono Arabská jaro začalo v prosinci 2010 v Tunisku jen pro nicotnou příčinu sebevraždy mladého prodavače, takhle málo stačilo aby to bouchlost. Jeho smrt způsobila rozsáhlé celonárodní protesty, demonstrace a protesty se v následujících týdnech a měsících rozhořely ve většině arabských zemí, hlavně v Egyptě, Alžírsku, Jemenu, Jordánsku, Bahrajnu, Sýrii a v Libyi.

4 3
možnosti

Když jsem tu Angelu včera slyšel, nestačil jsem se divit její nestoudnosti. 8-o

7 2
možnosti
Foto

Pane Baloune, kde jsou ty textilky. Vy znáte nějaký textil vyrobený v Kuvajtu, v Saudské Arábii a dalších zemí ? Já osobně ne. Kde jsou v těchto zemí bavlníkové plantáže ? Jo traktory se dovážely k orbě na poušti, že.

0 0
možnosti
Foto

Kecy! Izraelský generál ve výslužbě Israel Ziv řekl, že kolem zásahu Ruska v Sýrii byl velký humbuk. Najednou se ukazuje, že Ruská armáda zjevně není v nejlepším stavu, v Sýrii pozorujeme její velmi špatné vojenské schopnosti. Přitom podmínky jsou pro ruské síly ideální, neexistuje tam pro ně reálná hrozba. Mají velké problémy s prováděním vzdušných útoků, údržbou, koordinací. Je vidět, že systém nepracuje dobře. Nejsou dost vycvičení. Jejich vojenské zpravodajství je mizerné, nejsou přesní. Byli obvinění, že nebombardují vojenské cíle, ale civilisty. To je pravda. Není to něco, co bychom čekali od někoho, kdo aspiruje na pozici světové supervelmoci. Nečekali bychom, že si bude počínat tak těžkopádně. Jsou jako zmatený medvěd. Neví, koho a kde zasáhnout a mlátí do vzduchu. To všechno Rusy nestaví do politicky dobrého světla, ukazuje se, že nejsou silní. Výkony na bojišti jsou špatné a kvůli tomu nezískávají žádné politické body. Více na: http://nazory.euro.e15.cz/rozhovory/byvaly-izraelsky-general-rusko-v-syrii-pusobi-jako-zmateny-medved-1267147#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink Více na: http://nazory.euro.e15.cz/rozhovory/byvaly-izraelsky-general-rusko-v-syrii-pusobi-jako-zmateny-medved-1267147#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink Více na: http://nazory.euro.e15.cz/rozhovory/byvaly-izraelsky-general-rusko-v-syrii-pusobi-jako-zmateny-medved-1267147#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Více na: http://nazory.euro.e15.cz/rozhovory/byvaly-izraelsky-general-rusko-v-syrii-pusobi-jako-zmateny-medved-1267147#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

4 7
možnosti
JT

Takovy general ve vysluzbe ma v domove duchodcu jiste informace, tak rikajic z prvni ruky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1281x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik