Diskuse

Matení pojmů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Hlavně - obyvatelům Krymu je lhostejné, co si o připojení k Rusku myslí čeští pravdoláskaři. Oni mají svůj klid, bez masakrů se připojili k bývalé vlasti a to jim ke štěstí stačí.:-)

4 2
možnosti

Jste schopen to říci do očí vyhoštěným krymským Tatarům, kteří tam žili daleko dříve než nějací Rusové?

2 2
možnosti
JR

J69a14r61a 60R63a72n67k

18. 11. 2014 21:22

Pane Bicero, cely svet uz se otaci zady k Putinovi, uz se muzete uvolnit a narovnat;-)

1 3
možnosti
VJ

To přejde, paní Ranková, nevzrušujte se.

2 2
možnosti
MK

Rv Je mi líto , ale napsal jste nepravdu. Počty na východě Vám správně opravil p.Kindl a průběh na Krymu p.Švadlenka. Jen dodávám, že za odevzdání jaderných zbraní Rusko spolu s USA smluvně garantovaly neměnnost ukrajinských hranic.

3 2
možnosti
Foto

taky se garantovalo nerozšiřování NATO na východ.

0 0
možnosti
VH

Takže obsazení Sudet nebylo anexí?  A možná ani obsazení Uktajiny Německými vojska - většina je vítala.

   Krym vůbec ruská vojska neobsadila. Ti pánové na tancích v perfektních uniformách byli krymští partyzáni.

3 0
možnosti
Foto

Obsazení Sudet bylo na základě podpisu prezidenta Háchy, šlo však o historicky české území, byť už rovněž historicky osídlené Němci. Ani to bych anexí nenazýval. Německá vojska tam byla obyvatelstvem vítaná. Proč se jim v ČSR nelíbilo? Protože české vedení nereflektovalo dvacet let na požadavky nejpočetnější menšiny. Tak jsme je, když to šlo vyhnali a místo pracovitých a schopných Němců sem natáhli Romy ze Slovenska a Rumunska.

0 0
možnosti

Jen aby se vám tím schvalováním ruské agrese karma nezhoršila. Kdo ví, jak se potom v příštím životě narodíte...

2 4
možnosti

Tak prosím ty pojmy nezamlžujte a nazvěte anexi anexí. Ruská armáda Krym totiž okupovala a teprve pak bylo na obsazeném území vyhlášeno referendum. Naprosto totožný postup zvolil Adolf Hitler v případě Rakouska - tehdy se tomu říkalo anšlus. Nejprve okupace, poté referendum. A je úplně jedno, zda s tím statisíce lidí, či kdo ví kolik (on to totiž nikdo neví, protože to referendum bylo také zfalšované), souhlasily. Ostatně, opravte si své zkreslené informace: Ukrajinci dokonce i v samotném Donbase tvoří většinu. Rusové mají většinu pouze v Doněcku, a to pouze něco přes polovinu, takže nic výrazného. Ty "hrůzy" se v Doněcku dějí jenom proto, že je tam rozpoutaly ruské speciální jednotky. Nebýt Putinova vměšování, je tam klid.

5 5
možnosti
Foto

J79i94ř29í 61K44i96n30d25l

18. 11. 2014 20:09

Pane Švadlenko, naprostý souhlas, až na maličkost. V Luhanské oblasti, kde podle sčítání z roku 2011 žije 39procent Rusů, v Doněcké oblasti 38 procent Rusů, a v Charkovskéoblasti žije 26 procent Rusů. Jinak R^R^R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik