Diskuse

Kyselé hrozny

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Jestli ono to pane Bicero nebude tim, ze nemecke podniky v prvni rade ridi odbornici a ne byvali predsedove podnikovych stranickych vyboru jako v CR?

A oni ti bossove zastupujici nemecke zamestnavatele take uz davno prisli, na to, ze kdyz svym zamestnancum vic pridaji, tak ze oni zase vic utrati a prospech bude zase na jejich strane.

Ono to handrkovani o nejakou desetinku procenta je jen takove divadylko pro ty mene inteligentni.

0 0
možnosti
Foto

Pane Vokoun, je to tím, že v rámci kvazi neokolonialismu mají Němci rozhozenou vydělávající síť po celé Evropě. Koukněte jen u nás, co všechno jim patří a z toho všeho se jim do Německa stékají potůčky a říčky z celé Evropy a Německá národní banka je tou přehradou, ve které se to všechno shromažďuje. Vezměte si jen, kolik by ročně státní kase hodily komerční banky, být v českých rukách a ne cizinců. Proto je spravedlivé, že když všude těží, tak ať doma s imigranty ztrácejí.

0 0
možnosti
VH

Četl jsem, už tedy nevím kde, ale snad mi to někdo potvrdí, že náklady na migranty v Německu dosáhly 1 300 miliard Kč. V tom případě jaksi přebytek je poněkud umazán.

0 0
možnosti
Foto

výsledky hospodaření za loňský rok by to měly zahrnout

0 0
možnosti
Foto

kdyby to bylo tak jednoduché jak popisujete, politici by sem vozili imigranty snad i vlastními auty

1 0
možnosti

pane Bicero,

za tohle Vás místní imigrantofobové nepochválí.;-D

Každopádně migranti zas tak velkou podporu od německého státu nemají. Mají ale osobní spotřebu (potraviny, oblečení, mobilní služby), která samozřejmě zvyšuje německý HDP a tím i bilanci rozpočtu.

Mimochodem naše detenční střediska také vydělala na pobytu zadržených běženců. Oni si totiž ten svůj pobyt museli hradit ze svého. Proto byla česká policie tak aktivní a běžence, kteří u nás být nechtěli a pouze se přes Česko přesouvali do Německa, zadržovala tak dlouho, jak to jen šlo.

0 0
možnosti
TJ

Jasně, sice to bylo v souladu s našimi zákony a mezinárodním právem, ale v očích vyšinutých se jedná o policejní zvůli za účelem vydělání pár kaček pro detenční centra. Tak jo.

3 0
možnosti
TJ

Spotřeba stoupne, peníze se budou točit, na papíře samá krása. Ale je to všechno krátkodobé, na úkor budoucnosti a taky takových těch špatně ocenitelných věcí jako je bezpečnost, svoboda....

0 0
možnosti

Není to na úkor budoucnosti. Ty peníze platí na daních ti, kteří vlastní podniky, třeba i u nás. Takže tím, že Němci živí tu bandu, nám se zvýší vývoz a jim se zvýší zisky z továren u nás. To znamená, že normální lidi to zaplatí v daních. Kdyby imigranti byli hodní a nedělali bordel, tak jsou politici nadmíru spokojení.

0 0
možnosti