Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

A kolik z vas diskutujicich nekdy s nejakou muslimkou ci muslimem promluvilo. 

( ja muslimka nejsem, aby bylo jasno )

1 1
možnosti
Foto

v kurzu myslivosti jsem se seznámil s jedním pohledným inteligentním adeptem. Za deset let nato zabil ze žárlivosti . Chci tím říct, že soudit z rozmluvy nelze. Důležité je, co je v člověku uvnitř. Pokud se stal stoupencem náboženství, které přívržencům vtlouká do hlavy, že musí zabíjet všechny, kteří nevěří islámu, pokud se ženy podvolí oblékat do šeredných hábitů, dělající z nich strašidla, kdo vyloučí, že nepodlehnou nátlaku a neopásají se výbušninou i ty, které jsou jinak inteligentní a mluví jako když tiskne?

0 0
možnosti
LS

Poslední větou autor vtipně popsal papežovu (a nejen jeho) zaslepenost.:-/

0 1
možnosti
ZV

Z50u35z35a96n47a 63V76a83s48s

1. 12. 2015 15:15

Tvárou v tvár terorizmu, znásilňovaniu, vraždám z cti, polievaniu kyselinou, halal porážkam zvierat, úchy.... Mohamedovi a detským nevestám sú takéto pápežove reči neskutočné kecy! Ešte že som protestant.

2 1
možnosti
SS

Neni to tak davno, kdy se polevalo kyselinou v CR a svete div se, polevali Cechove jako poleno.

Halal porazky ci velkochovy, mate pocit, ze se nase spolecnost chova ke zviratum dobre ? Ze "nase" porazky, treba prevazeni zvirat na porazku pres celou Evropu, je nejak vyznamne lepsi nez halal porazka ?

Mate pocit, ze cesky muz nikdy zadnou ceskou zenu neznasilnil ? Ze v manzelstvich, tam, kde panuje domaci nasili, nedochazi k dunucenemu sexu ?

1 2
možnosti
MD

Ty tri posledni prispevky bychom meli poslat 'genetickym' vyznavacum All a Mo a pak si natocit, jak se 'za bricho' popadaji. Neb neni nic tak usmevneho jak soucasny evropsky intelektual sermujici bilou hulkou s kalasnikovem.

0 1
možnosti
JC

Všichni lidé bratry jsou.

Nejen že to tvrdí Bible, ale spolehlivě to potvrzuje i genetika.

1 0
možnosti
Foto

úplně všichni ne. U některých je vědecky prokázáno, že jsou míšenci s neandrtálci, jen se to musí tutlat.;-D

4 1
možnosti
MM

Myslíte si, že by bylo smysluplné, křesťanské a společensky přínosné, kdyby papež Středoafričany poučil o tom, že Islám je zlo, že musí být vyhubeno, že každý muslim musí být zmasakrován do masokostní moučky a jejich děti násilím přivedeni ke Kristu?.. Chtěl byste takového papeže Konvičku?..

1 2
možnosti
OK

Papež neříká nic nového. Křesťanství učí (což neznamená, že křesťané se tím vždy řídí), že máme milovat nejen bližního, ale i nepřítele. A že když nám někdo vlepí facku, máme mu nastavit i druhou tvář. A když jde po nás někdo kamenem, my máme odpovědět chlebem.

2 0
možnosti
MD

Chtelo by to overit pravdivost vet. Zkouskou jako v matice. Hodit nekomu na hlavu dvoukilovy kamen, aby on pote hodil jinemu na hlavy dvoukilovy bochnik chleba.

1 1
možnosti
PB

..... tak možná bráchové budou,- ..... ale nevlastní !

1 0
možnosti
JR

J49a50r77a 78R19a54n34k

2. 12. 2015 4:45

Peto, Ty to vzdycky vyresisR^

0 0
možnosti
MP

Ode mě Karma. Přesné, výstižné a smutné.

3 0
možnosti
MP

Pokud křesťané nazývají židy "staršími bratry ve víře", tak to beru. Tohle už mi přijde přehnané vlichocování. Budu si ale muset ověřit, jestli to opravdu řekl.

2 0
možnosti
Foto

psali to v novinách a co je v tisku psáno, to je také dáno:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 992
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik