Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R57o65m93a48n 43K15o60z92e87l

17. 11. 2014 11:24

Kéž by to vše tak bylo....krásám měst a vesnic moc nepřidávají opuštěné průmyslové a zemědělské areály, ve kterých před rokem 1989 tepal život, stejně tak rozestavěná torza, na které po revoluci už peníze nebyly...a ve Zlíně toho sakra bylo, až před pár lety se rozkývali s tím něco dělat. Nedávno jsem si v jednom městě všiml hezké budovy zářící moderností a novotou, jen to na mne působilo tragikomicky, protože se jedná o Úřad práce a sociální úřad.

1 0
možnosti
Foto

Zrovna včera jsem projížděl českou Sibiří a tam už dvacet let stojí hrubá stavba, kterou někdo rozestavěl a vytuneloval úvěr a skončil.

0 0
možnosti
VA

Nechci tady tvrdit, že za komunistu byl ráj na zemi, ale takto prvoplánově strhat vše, je projevem buď to, hlouposti, nebo zaujatosti. Asi mám špatnou paměť ale já si nějak nepamatuji špinavá města, naopak si pamatuji akce Z a pracovní soboty kdy jsme ,,nepovinně povinně ,, zvelebovali okolí našich domovů. Ano za komunistů se stavěli mnohokrát proklínané paneláky, ale ruku na srdce, kde by tisíce lidí bydleli nebýt jich? Co se postavilo od revoluce pro lidi. Pár developerských projektů s byty tak drahými, že pro normální rodinu je to naprosto nedostupné. A s tou vědou jste to taky přehnal, naši vědci i za totality byli na špici ve vývoji a vynálezech ve spoustě oborů!Nu což, plivat na mrtvého je tak jednoduché8-o!!

0 4
možnosti
Foto

Jak vás napadlo, že socialismus skončil? Kromě vyškrtnutí vedoucí úlohy KSČ z Ústavy a zavedení mírné tolerance k soukromému podnikání SOCIALISMUS TRVÁ.

2 0
možnosti
Foto

Dříve jsme byli dle názvu socialistická republika a dnes jsme jen republika.:-)

0 0
možnosti
JH

To je tedy agitka, těpic!! Ani svazák by to tak nesesmolil!!! ;-D

1 1
možnosti
SB

konec socialismu BY prospěl všem, zatím tu ale panuje všude kolem nás - jen mu teď říkáme eurofederalismus

0 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1281x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik