Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J48a72n 74F45r11o74l34í61k

22. 9. 2014 13:28

Chcete li vydělat na starém topení musíte si nechat neukradnout měděné okapy. Podle logiky autora. Já tedy měděné okapy nemám, takže moje radiátory musí mít nekonečnou životnost. Jen tak se dá zabránit znárodnění všeho kovového.;-D

2 0
možnosti
Foto

to co melete dohromady připomíná argumentování z písně - naše Anče ta má šestky protože má ráda švestky a kdo tomu nevěří, ať si Anču přeměří.

1 0
možnosti
RO

... a příště bych prosil něco o zákazu topení dřevem. Tam se taky krade. A nebo třeba o tom, jak stát zakázal sám sebe. Znáte to - zloděj křičí chyťte zloděje.;-D

     Tentokrát bez karmy, jde o další kolečko z pověstného salámu svobody.

3 0
možnosti
IM

I20v87o 49M52i42l22d47a

22. 9. 2014 11:15

majitelé sběren moc dobře ví, od koho šrot vykupují a odkud tento šrot pochází. a není pro ně problém vytvořit si firmu a na tu (za drobný obolus) všechno napsat, jen ti bezďáci a chráněná menšina toho bude muset ukrást více, neboť čučo a cigarety jim proto zdrahnou. a normální človíček, co si bude chtít třeba jen udělat pořádek ve sklepě ten bordel raději hodí do škarpy, než aby živil ty darmožrouty...

3 0
možnosti
Foto

nebyl by problém jim podvod s firmou odhalit a pořádně je osolit. Vězení, pokuta, doživotní zákaz podnikání. První by to odnesl a druzí by si dali pozor.

0 0
možnosti
RE

....a já se vždycky tak chlubil, jak jsem za mlada chodil obden na sběr a pak si vše koupil ze svého, zatímco dnešní par.....tedy ratolesti by jen seděly u počítače a natahovaly ruce směrem k rodičům...:-(

2 0
možnosti
Foto

My zase ve třídě soutěžili, kdo bude první ve sběru. S kámošem jsme u kolejí našli velkou hromadu spojek kolejí. Byly rezaté a tak jsme je naložili na káru a vezli do sběrny. Výkupčí nad tím kroutil hlavou, ptal se, kde jsme to našli, ale potom to vykoupil.

0 0
možnosti
JC

Tak co mám dělat se všelikým bordelem?

Jsem zvyklý rezivé hřebíky i zátky od piva a staré klíče apod. shromažďovat a jednou za dva tři roky to synové odvezou do sběru a výtěžek si nechají. Tak až se to zakáže, budu to holt házet do popelnice a skončí to na skládce.

Kvůli tomu, že stát neumí zatočit s pár zloději.

V samoosluhách se taky krade a tak by taky měly být zakázány.

A v tramvajích kradou kapsáři, a tak by měly být zakázany tramvaje.

6 0
možnosti
Foto

házet to do kontejneru. Bývaly železné soboty. To se staré kovové haraburdí vyneslo na chodník a v sobotu přijel náklaďák, který to odvezl. Zdarma a nikdo se nedivil. Po vsích to dělali požárníci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik