Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P12e28t79r 73S82k48á29c26e55l

26. 8. 2015 22:20

Vlastně jde o uplatnění jednoho valašského přísloví v praxi: "Kde se kdo zrodí, tam se i hodí". Zdravého rozumu je nám třeba...R^

0 0
možnosti
MK

Ano, souhlasím se závěrem. Ale i otočení propagandy v místech, kde mafie a náhončí IS verbují, by měla výsledky. Stejně tak vyhlásit do celého světa, bez ohledu na nějaké zažloutlé papíry o statusu uprchlíka, že kdo přijede do Evropy bez dokladů, nebude spolupracovat a nebo dokonce má opálené prsty, bude považován za podvodníka a i za potencionálního nebezpečného zločince. Zůstane zajištěn s nejnutnějším vybavením až do doby, kdy si sám určí, do které země mimo schengen má být vrácen. Propaganda je mocná zbraň.

Příklad: včera z reportáže zaznělo, že se objevilo hodně lidí z Bangladéše. To určitě není válečná zóna a tak okamžitě přistavit to největší nákladní letadlo a šup zpátky do domoviny. Udělat to dvakrát, třikrát a příliv ustane. A určitě to přijde laciněji, než se o ně starat včetně kapesného.

0 0
možnosti
Foto

taky by platilo, kdyby se ve všech státech výrazně snížily sociální dávky a zdůvodnilo se to přílivem imigrantů. Pro ty, co je sem zvou by se rázem stali přítěží a skončilo by zvaní. Noví by přicházeli do nepřátelského prostředí nejen bílého ale i barevného a i to by je mohlo odradit.

1 0
možnosti

R^ Perfektní; kéž by si to přečetl Dluhoslav Malá sobota.

2 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik