Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zaujímavé je to video aj ďalej. Keď imigranti vtrhnú do Calais a začnú tam robiť neporiadok, polícia buď nezasiahne, a keď náhodou nejakého imigranta zatknú, tak ho hneď aj pustia. Keď však miestni urobia pokojnú demonštráciu proti súčasnému stavu v meste, tak polícia je vtedy veľmi aktívna - všetkých pozatýka.

A teraz moja poznámka:

Buď sú francúzski politici platení z arabských peňazí alebo sú to totálni zbabelci - prípadne oboje. Ani sa nečudujem tým Arabom, že sa tak neúctivo správajú v západnej Európe. Prečo by si mali vážiť niekoho, kto si neváži sám seba? Pre Arabov je to jasné: aby si západnú kultúru mohli vážiť, musela by proti ním zakročiť silou. To je pre nich znak odvahy, ktorá si zaslúži ich úctu: na násilie odpovedať násilím.

0 0
možnosti
ZJ

... pane Bicero - DÍK R^.

0 0
možnosti
Foto

Smutné. Zatímco Israelský premiér uvažuje o kompletním oplocení státu, v Evropě se blbne na kvadrát.

http://www.theguardian.com/world/2016/feb/10/netanyahu-plans-fence-around-israel-to-protect-it-from-wild-beasts

0 0
možnosti
Foto

ploty nepomůžou. Ani za socialismu by nezabránily emigraci, kdyby nebyla v nich po pár set metrech hlásky a na nich kulometčíci připravení střílet ostrými na "narušitele" hranic.

0 0
možnosti
SK

Plíživě se to posunuje a to i u nás.

Je potlačována svoboda projevu. Media jsou ovládány těmi ,kteří hlásají něco jiného než 95% obyvatelstva ví a přeje si.

0 0
možnosti
PB

...... zběř si tam natahali sami, resp. STÁT tuto aktivitu podporoval (je), protiprávnost jednání migrantů STÁT toleruje, práva a svobody vlastních občanů STÁT ingnoruje, oklešťuje, popírá a fakticky je potlačuje,- ...... co je to za podivný STÁT ?!?,- jaká to zvrácenost, jaká to arogance, jaký to úpadek !!

2 0
možnosti
Foto

Něco se děje. To samé si určitě myslí i vepři stojící v nedalekých jatkách od mého bydliště která je přivede k řezníkovi, který je připraví o život. Díval jsem se na ně. Je na nich vidět neklid, ale nejsou schopni domyslet proč. Nedochází jim, že ten, který půl roku projevuje náklonnost tím, že je krmí, by je mohl odvézt k likvidaci. My rovněž nechápeme, jak je možné, že ti, které jsme si zvolili, se najednou chovají divně a jsme zneklidněni.

3 0
možnosti
EH

To je ta dnešní západní společnost, kde i policie musí rasisticky rozlišovat, koho bude potírat. Akorát barvy se vyměnily.

Lidskoprávní neziskovky, děkujeme. Rv

2 0
možnosti
JH

Škoda že to nejde pustit u Jílkové, aby se ten zmetek Stropnických poučil a s ním ten spolek pomatenců co tam s ním byl.

9 0
možnosti
JH

Censoři pracují spolehlivě, video není přístupné

0 0
možnosti
Foto

teď jsem si ho znovu pustil. Zkopírovat a vložit do lišty

0 0
možnosti
JC

Publikovat co nejvíce, rozeslat všem neziskovým a jiným podobným organizacím hate ... organizacím, osobně poslat Dienstbierovi, Šabatové, ...

Co ale s tím? Kdy dostanou rozum politici EU? Merklová musí za tohle jednou pykat.

Hrůza.

5 0
možnosti
Foto

Nejhorší na tom je, že nejde o to, že by to politici dělali z nerozumu. Tehdy by byla naděje, že zmoudří. Oni to dělají úmyslně s vědomím následků. Lze se jen domýšlet, proč. Zda je někdo vydíráním nutí. Nebo jsou podplaceni. Jinak si jejich vyloženě vlastizrádné chování vysvětlit nedokážu.

0 0
možnosti